Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po čtyřech gólech v každém poločase. Byl z toho debakl Zlivi


Branky


0

Frymburk se ve Zlivi s ničím nepáral a prostě a jednoduše - dával jednu branku za druhou. Nakonec se jejich počet zastavil na číslovce osm.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frymburští v minulém kole nepřesvědčili a bylo otázkou, jak se vypořádá se Zliví. Týmem, který se touží pod novým trenérem zmátořit a sbírat body. Na hřišti se ale odehrávalo od úvodní minuty zcela jednoznačné představení. A to i přesto, že hosté nepřijeli v plné sestavě a kvůli souběžně hranému zápasu béčka měli jen dva náhradníky na lavičce. Už ve 3. minutě určil ráz zápas Račák, který se poprvé prosadil po krásné akci, která se zrodila u Rillicha s Vágnerem. Další šanci neproměnil Šisler. Zliv na hřišti působila hodně mátožně a hosté to s chutí trestali. Druhý gól zařídil hostům svou hlavičkou Kaňa, když potestal váhání oupeřových obránců a důrazně šel za gólem. A dvě minuty na to, ve 28. minutě, se prosadil i Vágner. Poté trefil domácí střelec Bican břevno. Poslední branku poločasu a možná nejhezčí zápasu měl na svědomí Šisler. Ten si všiml vyběhnutého brankáře a poslal mu dalekonosnou střelou přes polovinu hřiště gólový pozdrav. Po prvním poločase tak bylo jasno - Frymburk vedl 4:0.

 Ani ve druhém poločase se ale hosté nezastavili. A to i přesto, že domácí v úvodu hýřili aktivitou a bojovali. Zlivští nastřelili tyč, také se dopustili pár ostřejších zákroků. Pak už pálili jen hosté. Své sólo proměnil Matúš a když chvíli na to Rillicha sestřelil Trávníček a viděl červenou kartu, nebylo domácím už co závidět. Další trefy do domácí sítě přidali Budík a dvakrát Rillich. Trenér hostů Mertl si nad hrou svých svěřenců mohl libovat, o osm branek se podělilo hned sedm fotbalistů a byly to branky pohledné, žádné náhoďáky...

 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Pavel Cepák (trenér Zlivi): "Výsledek je strašný. Hráli jsme špatně, spousta individuálních chyb a nakonec z toho byl obrovský debakl. Frymburk nás přehrál, musím říct, že hráli s chutí. Naši hráči k tomu přistoupili, jak kdyby přišli na nějaké pouťové utkání. Bez běhání, bez ničeho, ještě si necháme vyloučit. Po docela slušném utkáním přišel takovýhle propadák a zasloužené vítězství Frymburku."

FC Šumava Frymburk
Vlastimil Mertl (trenér Frymburku): "Jestli jsme minule podali nejhorší výkon tak tentokrát ve Zlivi to byl výkon nejlepší. Měli jsme velké problémy dát tým vůbec dohromady, ale nakonec se to zase nějak poslepovalo a na krásném hřišti si to všichni dokonale užili. Výsledek napovídá o všem co se asi dělo na hřišti. nakopl nás rychlý gól a pak už jsme vlastně každých 10 minut dávali gól. Domácí si až na dvě šance kdy jejich střely skončili na konstrukcích naší branky nevytvořili prakticky nic, a nám tam padalo úplně všechno, i když jsme ještě nějaké šance ledabyle zahodili! Takových zápasů se povede bohužel málo, ale naši hráči zaslouží velkou pochvalu za předvedený výkon. Nejlepší hráč: celý tým!"



Sestavy


SK Zliv
J. Remta [-] - D. Šperl [-] (46. M. Trávníček [-] ) , A. Bittner [-] , T. Trávníček [-] , M. Maňhal [-] - J. Kubeš [-] (80. J. Slavík [-] ) , J. Zrun [-] , J. Prček [-] (61. J. Čejka [-] ) , J. Szabó [-] - R. Bican [-] , J. Vondrka [-] (48. R. Nečas [-] )

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - B. Vágner [-] (70. D. Schneider [-] ) , J. Ribár [-] , J. Grohman [-] , R. Mertl [-] - D. Račák [-] , J. Šisler [-] , T. Kaňa [-] , M. Račák [-] - L. Matúš [-] (65. S. Budík [-] ) , J. Rillich [-]

ŽK: 35. D. Šperl , 48. J. Vondrka , 61. R. Bican , 61. A. Bittner . ČK: 61. T. Trávníček .
Hráči zápasu: J. Rillich .
Místo: Zliv. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mráz Marek - Brych, Špelina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.