Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice dokázaly překvapit Sviny a radují se z cenného venkovního vítězství


Branky


0

Svěřenci trenéra Hodiny dokázali vytěžit z minima maximum a byli v zápase velmi produktivní. Zápas skoupý na brankové příležitosti nakonec přinesl hned čtyři branky, tři z nich dali hosté a berou tak další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu na každé straně

Žádný útočný festival to v Trhových Svinech nebyl. Setkaly se dva celky, se kterými se počítá do vyšších pater tabulky, ani jeden z protivníků nedokázal soupeře přehrávat. Udeřilo prakticky z prvních vážnějších situací před brankami. Nejprve Pořádka uvolnil Bednár do ulice a útočník z levé strany postupoval sám na gólmana a prostřelil ho - 0:1. Na druhé straně se radovali domácí ve 32. minutě po zakončení Švepeše. O poločase se tak celky rozcházely celky do kabin s remízovým výsledkem 1:1. 

 

Bednár dal rozhodující branku

I ve druhém poločase hostující obrana pracovala na jedničku, a tak se Trhové Sviny i přes mírnou územní převahu do zakončení při pokračování duelu nedostávaly. To Lhenice využily v 76. minutě brejk a daly na 2:1. Bednár dostal míč za obranu, vyhnul se ofsajdové pasti a z druhé vlny vyběhl za míčem, šel sám na Vrábka a obstřelil ho. I když brankář prsty na míč sáhl, vytlačit zakončení mimo tři tyče už nedokázal. A zanedlouho se hosté radovali potřetí -  po standardní situaci prošel centr celým vápnem, Muška sklepl míč na střídajícího Mrkvičku, a ten trochu se štěstím, ale krásně napálil balón přímo do šibenice. Konečné skóre zápasu tak bylo stanoveno na 1:3.

 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Martin Písko (trenér Trhových Svinů): "Lhenice mě překvapily svojí bojovností a důrazem v osobních soubojích. My jsme odehráli jedno z těch horších utkání a začínáme doplácet na nezkušenost celého týmu. První poločas to vypadalo na remízový zápas, ale nakonec Lhenice ze tří šancí dvě proměnily a zaslouženě vyhrály. Musíme začít bojovat a hlavně přenést chuť, jakou máme při tréninku, do zápasu. "

SK Lhenice
Pavel Hodina (trenér Lhenic): "V prvním poločase jsme měli více ze hry, ale jednalo se o převahu platonickou, po vápno, byl to takový poločas bez šancí na obou stranách. Ze své první šance jsme dokázali skórovat, ale to samé se povedlo domácím. I druhý poločas se hrál převážně mezi vápny , Sviny možná byly na míči v průměru o něco častěji, ale šance si vypracovat nedokázaly. Pak jsme dali dvě branky."



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - A. Perfoll [-] , J. Gažák ml. [-] , J. Petr [-] , J. Šafránek [-] (46. F. Štrachal [-] ) - L. Ebenhöh [-] (62. J. Fabián [-] ) , M. Švepeš [-] , D. Tomek [-] (65. M. Valut [-] ) , R. Horelica [-] - O. Kolář [-] , Z. Šafránek [-]

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - K. Muška [-] , L. Kopf [-] , J. Růžička [-] , J. Prenner [-] - P. Prenner [-] (87. M. Mahák [-] ) , J. Beran [-] , T. Tůma [-] , M. Bednár [-] - R. Iliev [-] (79. J. Mrkvička [-] ) , R. Pořádek [-] (60. J. Schön [-] )

ŽK: 23. R. Pořádek , 57. K. Muška , 72. J. Beran , 86. J. Růžička .
Hráči zápasu: M. Švepeš - T. Tůma , R. Pořádek .
Místo: T. Sviny. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Křížek Danek - Velechovský, Cibranský.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.