0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2020 17:00

1.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Fanoušci Brodu a Kroměříže si na góly počkají


Branky


8

Fotbalisté Uherského Brodu se na úvod nového ročníku MSFL rozešli s Kroměříží bez branek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva nebezpečné přímáky

Utkání nabralo spád od prvních minut. Hned ve třetí minutě se odražený míč dostal na vápno k Malenovskému, ale ten v dobré pozici přestřelil. O tři minuty později znovu zahrozila hostující Hanácká Slavia Kroměříž. Z přímého kopu se snažil Masař překvapit brankáře Jíchu střelou po zemi pod zdí, ale jeho střela byla pomalá a Jícha ji chytil. 

V osmadvacáté minutě poprvé zahrozil také domácí Uherský Brod. Nová akvizice Fládr se postavil také k přímému kopu, ale levačkou těsně minul hostující branku. 

Celkově měli v prvním poločase více ze hry hosté, ale žádnou ze svých šancí i kvůli brankáři Jichovi neproměnili a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Červená karta

Ve druhém poločase zhruba po čtvrt hodině hry zahrozili domácí. Flasar hodil dlouhé autové vhazování, ale zakončení Jozefíka postrádalo přesnost. O chvíli později rýsoval jeden z hostujících hráčů kolmici na Votavu. Přihrávku ale dobře přečetl domácí brankář a zneškodnil ji. 

Sedmnáct minut před koncem zahrozil po dlouhém nákopu z pravé strany hostující Červenka, ale jeho střela mířila pouze do boční sítě. I kdyby rozvlnil síť ze správné strany, tak by ale branka neplatila, protože mu byl nakonec odmávaný ofsajd. 

Patnáct minut před koncem si hezky přebral míč zády k brance Kovář, otočil se, ale následná střela letěla těsně nad.

Vsamotném závěru po úderu loktem byl vyloučen domácí Filip Košák. Regionální soupeři se tak v bojovném utkání bez nějaké vyložené šance rozešli remízově bez vstřelené branky.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda - trenér Uherského Brodu: Výsledek odpovídá. My jsme hráli to, co jsme chtěli a nechali soupeře hrát na jeho polovině. Nepustili jsme je však do žádné vyloženější šance a musím kluky pochválit, protože jsme ubránili tým, který má postupové ambice.

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Hanácké Slavie Kroměříž: Čekal jsem, že se bude jednat o bojovné utkání a soupeř bude dobře bránit, což se stalo. Snažili se hrozit z brejkových situací a standardek. My jsme naopak ve finální fázi byi nepřesní. Závěrečné emoce šli mimo nás a přišlo mi, že rozhodčí pískal na obě strany stejně.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
F. Jícha [-] - M. Flasar [-] , M. Vrága [-] , L. Nevařil [-] , F. Košák [-] - M. Malenovský [-] , M. Mančík [-] , A. Kopilec [-] , R. David [-] - R. Josefík [-] , M. Váňa [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - Z. Fládr [-] , T. Matoušek [-] , O. Tiahlo [-] , P. Zavadil [-] - P. Červenka [-] , T. Masař [-] , M. Machálek [-] , M. Cupák [-] , J. Pančochář [-] - M. Votava [-]

ŽK: 76. A. Kopilec , 78. P. Šmatelka , 89. M. Janša - 67. T. Masař , 89. T. Matoušek . ČK: 90. F. Košák .
Počet diváků: 314. Rozhodčí: Marek Daniel - LÍKAŘ Petr, VOSTREJŽ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra hostů

Kroměříž opět bude hrát špici tabulky, mají výborný tým a tohle utkání zvládnou.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích