P. Rubý 26.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2020 18:00

1.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby pro Hlučín


Branky


26. P. Rubý
8

Fotbalisté Dolního Benešova by se chtěli v nové sezoně pohybovat ve vyšších patrech tabulky, než tomu bylo v té minulé. V prvním utkání však žádné body nezískali, když jedinou branku v zápase vstřelil domácí Hlučín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól

Hned úvodní kolo nového ročníku 2020/2021 MSFL začalo šlágrem – „Prajzským derby“! Utkání se hrálo v tropických podmínkách. Domácí začali v kvapíkovém tempu. Už ve 3. minutě vyrazil Chvěja prudkou střelu Vengřinka na rohový kop. Hosté odpověděli rázně. V 5. minutě naservíroval Pecuch prudký centr na kopačky Labudy, Kolenko stačil konečky prstů vyrazit balón u levé tyče na roh! Domácí stupňovali útočný tlak. Střely Rubého ve 20. minutě a Hellera ve 23. minutě minuly cíl. Ve 26. minutě založili ukázkovou akci domácí Dostál a Vengřinek, umístěnou střelou zakončoval Rubý a Chvěja byl bez šance – 1:0. Na tento stav odpověděli hosté ve 32. minutě. Obrana domácích nezastavila pronikajícího Labudu, ten poslal do gólovky Blahutu, jeho dělovka orazítkovala břevno…

Udržení vedení

Po zahájení 2. poločasu spustili domácí na branku hostů doslova uragán! V 51. minutě pálil Rubý těsně vedle levé tyče. V 56. minutě skvělý útok Dostála s Helerem zlikvidoval parádním zákrokem Chvěja. V 57. minutě přestřelil Dostál nevídaným způsobem prázdnou branku hostů… V 58. minutě připravil pardálím skokem Chvěja o gólovou radost Rubého po jeho střele k pravé tyči! V 63. minutě neskončila gólem ani blesková akce Rubého s Dostálem. Jak to ve fotbale bývá domácí se až do konce hry obávali o své vítězství. Definitivní rozhodnutí mohla přinést 87. minuta hry. Domácí obrana se štěstím odolala ostřelování své branky a po odkopu na polovinu hřiště postupoval Kraut sám na gólmana Chvěju. Ten doslova fantastickým zákrokem připravil tohoto kanonýra o gólovou radost!!! Do konce hry se už na výsledku nic nezměnilo, a tak se po konečném hvizdu radovali z vítězství domácí!

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Roman West - trenér Hlučína: Náš každý zápas začínáme rozpačitě. Soupeř měl úvodní šanci naštěstí nás podržel gólman. My jsme se pak chytli úvodním gólem, první poločas byl vyrovnaný. Ve 2. poločase se naše hra zlepšila, byla tam pasáž, kdy jsme měli čtyři gólovky, pokud bychom je proměnili byl by zápas rozhodnutý. Bohužel se tak nestalo a zápas byl otevřený až do konce a každá standardka hostů byla krajně nebezpečná. Znovu se tak potvrdilo, že vzájemné zápasy dnešních soupeřů jsou vyrovnané a o výsledku není nikdy rozhodnuto až do závěrečného hvizdu. Vítězství nás pochopitelně moc těší.

FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: Jsem zklamaný z naší dnešní hry. Takhle se derby nehraje. Nebojujeme, nechodíme do soubojů, hraje od šestnáctky k šestnáctce, vytvoříme si jen minimum gólových šancí a výsledkem je, že jsme neuhráli ani bod.



Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - J. Padych [-] (62. D. Kraut [-] ) , T. Wolf [-] , P. Rubý [-] (90. T. Buchvaldek [-] ) , J. Mac [-] , J. Heller [-] (70. T. Dostál [-] ) , K. Hudeczek [-] , P. Kundrátek [-] , R. Dostál [-] (70. J. Massaniec [-] ) , J. Opatřil [-] (70. R. Grussmann [-] ) , T. Vengřinek [-]

FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - M. Musila [-] (72. D. Skroch [-] ) , O. Kubík [-] , A. Karčmář [-] , F. Labuda [-] , T. Gebauer [-] , M. Pecuch [-] , M. Blahuta [-] , T. Moravec [-] , O. Dolba [-] (88. L. Foitzik [-] ) , J. Býma [-] (46. D. Trajkovski [-] )

ŽK: 53. P. Rubý , 67. T. Wolf , 76. D. Kraut , 78. T. Vengřinek , 92. T. Buchvaldek - 80. O. Dolba .
Počet diváků: 340. Rozhodčí: Křepský Michal - SILNÝ Zdeněk, HUBENÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra domácích

Nevím, jak se tým Hlučína změnil, ale myslím si, že má kvalitnější mančaft a zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích