Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 10:30

2.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výborný závěr znamenal tři body


6

V neskutečné drama se změnil závěr druhého kola MSFL. Juniorka ševců na hřišti jihlavské rezervy nejprve doplatila na moře zahozených šancí a inkasovala vyrovnávací branku, aby pak sama v nastaveném čase dokázala udeřit, a připsat si tak cennou výhru 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

„Kdybychom tady ztratili jakékoliv body, bylo by to hodně nespravedlivé a kruté. Zároveň bychom si však za to mohli sami, neboť místy bylo až groteskní, co jsme všechno dokázali neproměnit. Někdy jsem se nestačil divit, co je ve fotbale vůbec možné a postupně jsem se propracovával téměř k infarktu. Góly jsme totiž měli střílet úplně z jiných situací. Naštěstí samotný závěr nám vše vynahradil, a pokud se podaří utkání zvládnout takovým způsobem, je to asi nejvíc,“ vyznal se ze svých pocitů zlínský trenér Jan Jelínek.

A to mladí ševci na hřišti Na Stoupách nezačali vůbec dobře. Hned z první střely smolně tečované do protipohybu gólmana inkasovali a museli dohánět – 1:0. Hosté však hozenou rukavici zvedli ze země, začali zdatně kombinovat a ke své škodě se začali předhánět v zahazování i těch nejvyloženějších šancí. Přesto poměrně záhy srovnali krok. Po centru Slováka vyrazil domácí gólman balon pouze do vzduchu a po následném závaru propálil vše Šimon Chwaszcz – 1:1.

Úder v nastavení

Ani ve druhé půli se obraz hry nezměnil. Juniorka ševců dál svírala Vysočinu v ofenzivních kleštích a pálila jednu šanci za druhou. Vynikal zejména Nečas, kterému ke vstřelení branky nestačily ani tři sólové nájezdy. Slovákovu hlavičku zase vychytal gólman a v tutovce se neprosadil ani Martinéz. Povedlo se to až znovu důraznému Chwaszczovi, jenž zužitkoval předchozí přízemní centr a v ostrém souboji přetlačil domácího obránce – 1:2.

Jihlava poté přece jen musela více otevřít hru, začala nakopávat, což ovšem nečinilo zlínské obraně výraznější problémy. Až v předposlední minutě si hostující stopeři vybrali slabší chvilku a po centru ze strany neuhlídali hlavičkujícího protihráče, který srovnal – 2:2. Naštěstí hned po rozehrávce vybojovali mladí ševci rohový kop, který již v nastaveném čase zužitkoval hlavou Jakub Kolář – 2:3.

„Vstup do zápasu ani jeho závěr nás nezastihl v optimálním rozpoložení. Zatímco minulý týden však bylo vyrovnání Slovácka logickým vyústěním toho, co se dělo na hřišti, tentokrát jsem opravdu pracoval k infarktu, protože předchozích devět tisíciprocentních tutovek, které jsme nevyužily, by nás přišlo hodně draho. Naštěstí jsme dnes na obě obdržené branky zareagovali tím nejlepším možným způsobem a kluky bych celkově za předvedený výkon rád pochválil. Pracovali opravdu velmi dobře,“ doplnil zlínský trenér.

Příští neděli hostí juniorka ševců v 10.30 hodin na Vršavě sousední Kroměříž.

Zdroj: www.fcfastavzlin.cz



Ohlasy k zápasu



FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér Fastavu Zlín B: „Kdybychom tady ztratili jakékoliv body, bylo by to hodně nespravedlivé a kruté. Zároveň bychom si však za to mohli sami, neboť místy bylo až groteskní, co jsme všechno dokázali neproměnit. Někdy jsem se nestačil divit, co je ve fotbale vůbec možné a postupně jsem se propracovával téměř k infarktu. Góly jsme totiž měli střílet úplně z jiných situací. Naštěstí samotný závěr nám vše vynahradil, a pokud se podaří utkání zvládnout takovým způsobem, je to asi nejvíc. „Vstup do zápasu ani jeho závěr nás nezastihl v optimálním rozpoložení. Zatímco minulý týden však bylo vyrovnání Slovácka logickým vyústěním toho, co se dělo na hřišti, tentokrát jsem opravdu pracoval k infarktu, protože předchozích devět tisíciprocentních tutovek, které jsme nevyužily, by nás přišlo hodně draho. Naštěstí jsme dnes na obě obdržené branky zareagovali tím nejlepším možným způsobem a kluky bych celkově za předvedený výkon rád pochválil. Pracovali opravdu velmi dobře.



Sestavy


FC Vysočina Jihlava B
A. Jágrik [-] - R. Matulka [-] (79. K. Blokeš [-] ) , L. Trnka [-] , . Chok [-] , T. Svoboda [-] , J. Pavlas [-] (62. F. Vošmera [-] ) , M. Pavlík [-] , V. Havlín [-] (80. A. Novák [-] ) , L. Kolčava [-] , K. Pojezný [-] (77. V. Vraspír [-] ) , J. Růžička [-] (71. T. Lát [-] )

FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - T. Slovák [-] , J. Kolář [-] , F. Němeček [-] , D. Venený [-] , Š. Chwaszcz [-] , . Martinez [-] (87. V. Gettler [-] ) , M. Zahradník [-] , M. Mlýnek [-] (79. T. Uhřík [-] ) , L. Hrdlička [-] (74. V. Mlýnek [-] ) , M. Nečas [-]

ŽK: 59. R. Matulka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Líkař Petr - MAREK Daniel, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Antonín Plichta
Tip experta: výhra domácích

Jihlavu jsme ještě neviděli. Béčko Zlína ztratilo zápas v poslední minutě. Domácí budou nažhavení a souboj zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích