1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 16:30

3.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice přetlačily Velmez


Branky


9

V úvodním domácím utkání nové sezóny dokázali fotbalisté Rosic získat plný počet bodů, když Velké Meziříčí porazili 1:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

O výhře rosických rozhodl v nastaveném čase střídající Erik Sedláček. V 9´ odebral v 16 hostí bránícímu Syslovi míč domácí Malata, ale proti jeho následné střele stačil včas z branky vyběhnout Kolář a míč  vyrazil na roh. V 17´ pronikl podél pravé stany 16 Slovanu hostující Dolejš, přes bránícího Vítámváse se mu podařilo přihrát před bližší tyč Plichtovi, jehož zakončení skončilo v rukou dobře postaveného Zádrapy. V 19´ ubránili hosté rychlý útok vedený středem hřiště Novákem s Filou. Ve 22´ vyrazil pozorný Zádrapa míč mířící po střele Demetera z 18 m do horního rohu branky. Ve 31´ zahrával Malata přímý kop z prostoru asi 2 m před pravým rohem 16 Meziříčí, jeho přízemní střelu mířící k levé tyči branky vytáhl Kolář na roh. Ve 33´ vystřelil z hranice 16 hostí Novák, míč ale minul pravou tyč branky. Ve 41´ těsně nedoskočil na hranici malého vápna Slovanu nabíhající Plichta na nebezpečný centr od pravé postranní čáry.

Rozhodnutí

V 51´ získali domácí po chybné kombinaci hostí na jejich polovině míč, po následné rychlé kombinaci zakončoval útočnou akci Slovanu v 16 Meziříčí Fila, ale proti jeho střele stačil Kolář opět včas vyběhnout a střelu vyrazit. V 66´ proletěl míč po pohotové střele Nedvěda z hranice 16 Slovanu těsně nad břevnem branky. V 70´ se vydal k samostatnému průniku středem hřiště domácí Černý, na hranici 16 Meziříčí mu zabránili v zakončení vracející se obránci. V 76´ vykryl Zádrapa průnik Dolejše vedený z levé strany 16 až k brankové tyči. Vítězné branky se domácí dočkali až ve druhé minutě nastavení, když Sedláček doběhl v 16 hostí přihrávku Vítámváse a nastřelil míč před branku, ve které po mírné teči jednoho z obránců i skončil – 1:0.

zdroj: www.fc-rosice.cz



Ohlasy k zápasu



FC Velké Meziříčí
Jan Šimáček - trenér Velkého Meziříčí: Přizpůsobili jsme se hře domácích. Původně jsme se snažili hrát fotbal, ale Rosice sázely na jednoduchou hru a na standardní situace. Myslel jsem si, že bychom mohli utkání zvrátit, ale potom přišla situace, kdy jsme dostali červenou kartu a vše se zvrátilo. Potom přišla situace, kdy jsme si dali sami branku a ten závěr jsme odehráli netakticky.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - A. Fila [-] , P. Drbal [-] , J. Vítámvás [-] , T. Selinger [-] , P. Malata [-] (68. E. Sedláček [-] ) , D. Pazourek [-] (68. M. Minárčik [-] ) , J. Černý [-] , J. Koláčný [-] (80. T. Dobrovodský [-] ) , P. Novák [-] , T. Zezula [-]

FC Velké Meziříčí
M. Kolář [-] - D. Komínek [-] , R. Demeter [-] , M. Sysel [-] , A. Plichta [-] (80. P. Mucha [-] ) , J. Nedvěd [-] , P. Mezlík [-] , R. Šuta [-] (68. M. Pavlík [-] ) , P. Dolejš [-] (90. M. Malata [-] ) , M. Kriegsmann [-] , M. Puža [-]

ŽK: 25. J. Černý , 32. D. Pazourek - 18. P. Mezlík , 30. R. Šuta , 39. M. Kriegsmann , 47. P. Dolejš , 72. R. Demeter . ČK: 78. P. Mezlík .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Drozdy Luboš - PFEIFER Michal, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jakub Lapeš
Tip experta: remíza

Tipuju fotbal bez šancí a konečný výsledek bez branek.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů