D. Straňák 31.
J. Teplý 65. (p.)
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2020 16:30

3.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Baník pod novým koučem skolil lídra


Branky


31. D. Straňák , 65. J. Teplý (p.) - 42. J. Fulnek , 47. R. Lokša , 60. J. Martiník
9

Na dvě domácí prohry odpovědělo béčko nejlepším možným způsobem. Nový trenér Ondřej Smetana se svým týmem urval cenné vítězství na půdě vedoucího týmu MSFL Frýdku-Místku 3:2!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První inkasovaný gól domácích v sezoně

Domácí Lipina s řadou zkušených borců v čele s Varadim, Zapalačem či Žondrou a několika bývalými baníkovci v sestavě se výhrami v úvodních dvou kolech pasovala do role favorita, jenže ta se stejně jako v prvních zápasech baníkovské juniorky nenaplnila.

První příležitost měli domácí; Dziubovu střelu vyrazil Murin na roh, po němž ale dorážkou snad z metru skóroval Straňák.

Baníkovce ale inkasovaný gól spíše nastartoval a v závěru půle byli aktivnější. Po Zálešákově centru na zadní tyč to i gólově vyjádřil Fulnek. Lokša mohl domácím přibalit na cestu do šatny i druhý gól, ale vystřelil vedle.

První prohra

Hosté ale pokračovali v dobrém výkonu i po změně stran a Lokša si ve 47. minutě spravil chuť, když z první levačkou nasměroval do sítě Jaroňův centr zprava.

Přesně po hodině hry Baníku perfektně vyšel brejk, de Azevedo pronikl s balonem po levé straně do vápna a jeho přihrávku na střed poslal do domácí brány po zemi Martiník.

Frýdek ještě Teplým v 65. minutě z penalty snížil na 2:3, ale pak byl k dalším brankám opět blíže spíše Baník. Lokša ani Zajíček v nastavení ovšem další kontry nedotáhli.

V dalším kole Moravskoslezské fotbalové ligy se představí Frýdek – Místek na půdě Odry Petřkovice.kde se bude chtít vrátit na vítěznou vlnu. Naopak béčko Baníku Ostrava se bude snažit navázat na nečekané vítězství pod novým koučem Ondřejem Smetanou proti silnému celku na domácím hřišti v letošní sezoně zatím za očekávání hrajícím Uničovem.

Zdroj:www.fcb.cz



Ohlasy k zápasu


MFK Frýdek-Místek
Michal Hubník - trenér Frýdku-Místku: Všechno jsme chtěli hrát do nohy, ale tak se fotbal nedá hrát. Hráli jsme jak profesoři. Dostali jsme zaslouženou facku. Je to obrovské zklamání. Mysleli jsme, že se to odehraje samo a podle toho se zápas vyvíjel. Některé situace jsme podcenili, ale Baník byl lepší.




Sestavy


MFK Frýdek-Místek
M. Bárta [-] - P. Literák [-] , D. Straňák [-] - P. Zapalač [-] , R. Russmann [-] , D. Dziuba [-] (82. M. Hladík [-] ) , T. Hykel [-] , M. Skwarczek [-] , M. Bzirský [-] (60. J. Dudek [-] ) - L. Žondra [-] , A. Varadi [-] (46. J. Teplý [-] )

FC Baník Ostrava B
R. Murin [-] - A. Mooc [-] , J. Fulnek [-] , J. Martiník [-] (69. S. Kulig [-] ) , J. Drozd [-] (83. D. Žák [-] ) , R. Lokša [-] , P. Jaroň [-] (92. A. Zajíček [-] ) , A. De [-] , M. Velner [-] , J. Blahuta [-] (46. D. Hasala [-] ) , R. Zálešák [-]

ŽK: 69. M. Skwarczek , 85. P. Literák , 86. R. Russmann - 54. M. Velner , 84. M. Kostka .
Počet diváků: 499. Rozhodčí: Silný Zdeněk - SLABÝ Jiří, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jakub Lapeš
Tip experta: remíza

Hosté půjdou do zápasu s novým trenérem, čekám vyrovnaný zápas a remízu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích