1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 16:30

3.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rodí se remízový král soutěže


Branky


9

Fotbalisté Slovácka i ve třetím duelu MSFL remizovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance

Fotbalisté béčka Slovácka do zápasu v Novém městě na Moravě vstoupili velice dobře a v prvním poločase si vytvořili několik dobrých šancí ke skórování. Hned v sedmnácté minutě se hosté z Uherského Hradiště probili v pokutovém území Vrchoviny až k zakončení, ale střelu k tyči výborným reflexem vyrazil domácí brankář Petr Šmída. V pětadvacáté minutě musel být navíc střídán jeden z nejdůležitějších domácích hráčů Tomáš Duba. Po půl hodině však zahrozili i jeho spoluhráči. Po standardní situaci míč lízl jeden z domácích, ale jeho pokus mířil těsně vedle branky Borka.

O čtyři minuty později si Juroška pěkně narazil s Kostkou a následně vypálil. I tentokrát byl však Šmída připraven a jeho pokus vyrazil. A hned o dvě minuty později v devětatřicáté minutě znovu zahrozili hosté. Tentokrám měl na hlavě branku Filip Vecheta, ale těsně přestřelil břevno Šmídovi branky. V čtyřicáté minutě byl úplně sám na pravé straně Luboš Chloupek, ale místo střely volil přihrávku a to byla chyba.

Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Nezvládnutý závěr

Slovácko vletělo do druhého poločasu ve velkém stylu a hned čtyři minuty po změně stran udeřilo. Výbornou práci odvedl na pravé straně Libor Pernica, který si položil bránícího hráče a následně poslal krásný centr do pokutového území domácích. Tam si na míč naskočil Dominik Kostka a poprvé rozvlinil síť.

Následně působilo Slovácko živějším dojmem a mělo šance na navýšení vedení. Ty ale nedalo a vedení neudrželo. Osm minut před závěrečným hvizdem totiž dokázal vyrovnat Jiří Batelka a Vrchovina si díky němu připsala alespoň bod. Po výhře a prohře, tak zažili i pocit remízy. Naopak pro Slovácko to není nic nového, protože zatím remizovalo 1:1, 0:0 a ted znovu 1:1. To znamená, že po třech kolech má tři body za tři remízy. Naopak Vrchovina má body čtyři.



Ohlasy k zápasu



1. FC Slovácko B
Jiří Saňák - trenér Slovácka B: Mísí se ve mně několik pocitů. Hráli jsme slušně. Za stavu 1:0 jsme měli několik velmi slibných šancí, které jsme ale neproměnili a stálo nás to tři body. Ale i Vrchovina měla svoje šance. Nám se dařila součinnost a přípravná fáze, ale musíme zlepšit chování ve vápnech. Výkon by mohl pomoci k získání sebevědomí.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - O. Vícha [-] , L. Hekerle [-] (72. J. Vašíček [-] ) , L. Smetana [-] , J. Batelka [-] - P. Duda [-] (61. F. Holman [-] ) , L. Chloupek [-] (75. J. Tulaydan [-] ) , J. Švanda [-] , L. Michal [-] - M. Skalník [-] (83. T. Feik [-] ) , T. Duba [-] (25. D. Šteffl [-] )

1. FC Slovácko B
J. Borek [-] - J. Srubek [-] , F. Vecheta [-] , T. Vincour [-] , M. Polášek [-] , D. Kostka [-] , P. Juroška [-] (72. M. Tomaštík [-] ) , R. Olšanský [-] , D. Mareček [-] (69. J. Pek [-] ) , l. pernica [-] (91. A. Řihák [-] ) , R. Janás [-]

ŽK: 51. L. Hekerle , 54. L. Smetana , 81. F. Holman - 38. D. Mareček , 89. R. Olšanský , 91. M. Polášek .
Počet diváků: 315. Rozhodčí: Marek Daniel - MAYER Jan, VOSTREJŽ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jakub Lapeš
Tip experta: výhra domácích

Domácí poženou fanoušci a bez problémů porazí mladý tým hostí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

I

Tip: výhra domácích