1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 16:30

3.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další remízový král?


Branky


9

Fotbalisté Uherského Brodu si připsali třetí remízu, tentokrát se Sigmou B 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj

V prvníím poločase sledovali diváci v Uherském Brodě hodně bojovné utkání. Hostující béčko Sigmy Olomouc bylo nebezpečné hlavně z protiútoku a největší šanci úvodního dějství zahodili v devatenácté minutě, kdy jeden z jejich hráčů vyplaval sám na hranici pokutového území, ale z dobré pozice přestřelil uherskobrodskou branku, kterou strážil Filip Jícha. Další, asi ještě větší, šanci hostů zhatil zvednutý praporek pomezního rozhodčího. Jinak se Sigma snažila být nebezpečná z protiútoků. Naopak domácí celek hrozil z centrovaných míčů, ale obrana rezervy ligového mužstva si se všemi poradila a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Nezvládnutý závěr

Ve druhém poločase si přibližně patnáct minut po změně stran vytvořil domácí Uherský Brod sérii standardních situací. Nejprve přímý kop, následně první a druhý rohový kop. A právě ten druhý znamenal vedoucí branku. Přetažený míč na zadní tyč vrátil jeden z domácích do skrumáže na prostředek brány, jeden z jeho spoluhráčů se pokoušel o nůžky, naopak sigmáci se snažili míč odkopnout, což se jim ale nepodařilo a po sérii odrazů míč vyplaval u Marka Janšu, který z bezprostřední blízkosti se štěstím prostřelil brankáře Stoppena mezi nohama. Gólman je nestačil scvaknout včas a míč vyrazil pouze do boční sítě, ale v bráně. 1:0.

Pět minut před koncem zahodila Olomouc velkou šanci na srovnání, když její hráč mířil z malého vápna pouze do boční tyčky. Už to tak vypadalo, že se budou domácí radovat po dvou remízách také z prvního vítězství, jenže dvě minuty před závěrečným hvizdem inkasovali. Centr z levé strany přeletěl až k rohovému praporku, odkud přilétl do domácího vápna znovu míč na zadní tyč, odkud jej útočící hráč vrátil před bránu a Miloš Šidlík jej v pádu uklidil pod víko odkryté brány a srovnal na konečných 1:1.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda - trenér Uherského Brodu: Remíza byla zasloužená, ale samozřejmě je to zklamání, protože jsme půl hodiny vedli a dostali branku těsně před konce. Ale kluci zápas odjezdili a rvali se. Sigma je na tom výborně kombinačně. Mrzí mě obdržený gól, protože jsme těsně před ním šli do brejku a zbytečně jsme přišli o míč. V závěru nám scházeli hráči do defenzivy, jinak bych střídal jinak. Musím pochválit výkon rozhodčích.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
F. Jícha [-] - M. Flasar [-] , M. Vrága [-] , L. Nevařil [-] - R. David [-] , M. Malenovský [-] (67. T. Šimoník [-] ) , M. Mančík [-] (90. T. Kelíšek [-] ) , A. Kopilec [-] (84. M. Kúdela [-] ) - M. Janša [-] (78. P. Šmatelka [-] ) , R. Josefík [-] , M. Váňa [-] (49. J. Švrček [-] )

SK Sigma Olomouc B
T. Stoppen [-] - J. Kotouč [-] , D. Grečmal [-] (76. A. Bednár [-] ) , M. Galus [-] , M. Diblík [-] , J. Beňa [-] (61. M. Šidlík [-] ) , D. Grygar [-] , M. Hausknecht [-] , O. Hapal [-] (46. J. Fiala [-] ) , L. Neuer [-] (67. J. David [-] ) , R. Baďura [-]

ŽK: 86. M. Mančík - 45. M. Diblík .
Počet diváků: 214. Rozhodčí: ŽUROVEC David - DUDEK Matěj, KOTALA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Jakub Lapeš
Tip experta: výhra domácích

V tomhle kole věřím favoritům, nicméně v tomhle zápase přijede béčko Olomouce na horkou půdu do Uherského Brodu, odkud nakonec odjede s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů