J. Mac 15.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2020 16:30

3.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín zůstává neporažený


Branky


15. J. Mac
9

Fotbalisté FC Hlučín v pátečním klání 3. kola MSFL porazili juniorku Jihlavy 1:0. O vítězství domácích rozhodla přesná hlavička Jakuba Mace.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól

Hlavní trenér FC Hlučín Roman West udělal několik změn v sestavě, a to na ofenzivních postech, kde po utkání na juniorce 1.FC Slovácko nebyl příliš spokojen. Příležitost od úvodního hvizdu tak dostali Dominik Kraut, Tomáš Dostál a Lukáš Kundrátek. 

Byl to však hlučínský stoper Mac, kdo v 15. minutě rozradostnil domácí diváky. Hlučín kopal standardku, Mac si naběhl na centrovaný míč a hlavou zakončil přesně k tyči - 1:0. Hlučín byl odměněn za aktivitu vedoucím gólem a nadále měl více ze hry. 

Jihlava poprvé vážněji zahrozila ve 31. minutě, brankář Kolenko si ovšem s nebezpečným pokusem Kolčavy poradil. Hlučín vedl po 1. poločase 1:0.

Udržení vedení

Ve 2. půli Jihlava přidala na tempu a k vidění bylo herně vyrovnané utkání. Když už se Hlučín radoval z 2. uklidňující branky, zkazil střídajícímu Padychovi radost zdvižený praporek pomezního, v době zakončení stál útočník Hlučína v ofsajdu.

Blízko 1. gólu v dospělém fotbale byl také hlučínský odchovanec Buchvaldek, který nastoupil v 71. minutě ale zblízka brankáře Jihlavy nepřekonal. A protože ani Jihlava své slibné šance neproměnila, Hlučín po vítězství 1:0 stále drží letošní soutěžní neporazitelnost. Z 9 možných bodů jich zelenožlutí zatím získali 7 a mohou se těšit ze skvělého vstupu do letošního ročníku MSFL. Brankář Kolenko navíc stále drží letošní soutěžní neprůstřelnost.

V dalším kole zajíždí Hlučín na půdu Kroměříže. Naopak béčko Jihlavy se představí doma proti Vrchovině. Ještě před víkendovým kolem si ale její fotbalisté střihnou dohrávku z úvodního hracího kola na hřišti Rosic.

zdroj:www.fchlucin.cz



Ohlasy k zápasu



FC Vysočina Jihlava B
Michal Kadlec - trenér Vysočiny Jihlava B: V první půli na nás byl znát zbytečný respekt před soupeřem. Umocnil to zbytečně inkasovaný gól ze standardní situace. Domácí byli v první půli lepší, důraznější a lépe jim vyšel vstup do duelu. Jejich poločasové vedení bylo asi zasloužené, i když šance Kolčavy volala po vyrovnání. Šel sám na gólmana, ale trefil jej. Ve druhém poločase jsme se herně zvedli a odehráli jsme jej velmi dobře. Vypracovali jsme si tři vyložené šance, jenže dvakrát Blokeš a jednou Chok neuspěli. Závěr byl hektický a my jsme si další možnosti nevypracovali. Domácí si výhru pohlídali. Přesto jsem kluky za druhé dějství pochválil, zdroj:www.fcvysocina.cz



Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - D. Kraut [-] (51. J. Opatřil [-] ) , T. Wolf [-] , T. Vengřinek [-] (90. J. Massaniec [-] ) , J. Mac [-] , K. Hudeczek [-] , T. Dostál [-] (51. J. Padych [-] ) , P. Kundrátek [-] , R. Dostál [-] (82. D. Dydowicz [-] ) , L. Kundrátek [-] , P. Rubý [-] (71. T. Buchvaldek [-] )

FC Vysočina Jihlava B
A. Jágrik [-] - R. Matulka [-] , K. Blokeš [-] (57. F. Vošmera [-] ) , V. Křišťál [-] , . Chok [-] (74. T. Lát [-] ) , T. Svoboda [-] , V. Havlín [-] (82. A. Novák [-] ) , L. Kolčava [-] (86. J. Pavlas [-] ) , V. Vraspír [-] , K. Pojezný [-] , J. Růžička [-] (84. Š. Čermák [-] )

ŽK: 26. . Chok .
Počet diváků: 141. Rozhodčí: Černoevič Alexandr - RICHTÁR Jaromír, BEBENEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jakub Lapeš
Tip experta: výhra domácích

Domácí poženou za výhrou jejich fanoušci a vyhrají o jeden gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů