5:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 10:15

3.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kdyby ve fotbale neplatí


Branky


44. P. Simr , 58. P. Simr , 74. K. Jaroš , 79. P. Simr , 85. D. Jambor - 69. M. Pecuch , 81. M. Pecuch
9

V novém ročníku MSFL patří domácí mezi horké favority postupu do Fortuna národní ligy! Dnešní utkání proti mužstvu hostů mělo být pro domácí pouhou formalitou. Ale jak to někdy ve fotbale bývá nejednou tomu je jinak. Konečný výsledek sice mluví jednoznačně, ale kdyby nepřišla pro hosty osudná 36. minuta hry, kdo ví, jak by toto měření sil nakonec skončilo….

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená

Posuďte sami! Domácí vlítli do zápasu jako uragán V 1. minutě hlavičkoval Němeček, Chvěja byl na místě. V 6. minutě Vintr poslal do gólovky Jambora, toho však zradila střelecká muška. Domácí branku zachránil od pohromy v 11. Simr, který zablokoval prudkou střelu Pecucha. Brankář Spurný si poradil i se střelou Blahuty ve 14. minutě. V 19. minutě stačila obrana hostů srazit střelu Klesy na rohový kop! Ve 33. minutě stálo při domácích štěstí, Karčmář rozehrál přímý kop, ale hlavička Kubíka se mezi tyče nevešla…. Časomíra se zastavila na 36. minutě, která se stala pro hosty osudnou a výrazně poznamenala další průběh tohoto utkání!!! Po 2. žluté kartě šel pod sprchy Musila a pro Blahutu skončil zápas se zraněním levého kolena na nosítkách!!! Další pohroma postihla hosty ve 44. minutě, z problematického přímého kopu se po rozehrání trefil Simr a gólem do šatny se domácí ujali vedení – 1:0! Druhý poločas se začali domácí proti oslabenému soupeři prosazovat.

Gólové hody

V 47. minutě neskončila gólem akce Vintra s Němečkem, tomu v koncovce scházel krok. V 52. minutě připravil Chvěja fantastickým zákrokem o gólovou radost Simra po jeho nevídané hlavičce! V 58. minutě se dostal k brance hostů Klesa a přihrávkou pod sebe nabil Simrovi a bylo to – 2:0. Ani za tohoto stavu nesložili oslabení hosté zbraně. V 69. minutě jim vyšel bleskový brejk, Labuda našel Pecucha a jeho fantastická střela vymetla levou šibenici – 2:1! Domácím vyšlo parádně střídání. V 73. minutě poslali do hry Jaroše. A právě ten už po minutě zvýšil v 74. minutě vedení domácích na – 3:1. V 79. minutě centroval z levé strany do vápna hostů Jambor a Simr ramenem svým třetím gólem posunul ukazatelem skóre na – 4:1. Domácí pohodu však hosté ještě jednou narušili. V 81. minutě si Býma poradil v souboji s domácími obránci a Pecuch nechytatelnou dělovkou k levé tyči snížil stav zápasu na – 4:2. Střelecká listina se však do konce hry ještě jednou změnila. V 85. minutě dal konečnou podobu výsledku Jambor, který své sólo zakončil prudkou střelou k levé tyči – 5:2! Domácí se tímto vítězství posunuli na 1. místo tabulky, hosté naopak klesli až na samotné dno…  

 

Autor: Petr Krömer

 



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Jan Trousil - trenér Vyškova: I přes naše vítězství musím pochválit Benešov za velmi sympatický výkon. My jsme byli v úvodu dominantní, měli jsme tři šance, ale bez efektu. Benešov se pak osmělil, měli jsme problémy s jejich standardními situacemi. Nám pak pomohlo vyloučení jejich hráče. Druhá půlka už byla podle našich představ, vytvořili jsme si řadu šancí, ale paradoxně nás soupeř potrestal za naše uspokojení po druhém gólu. Naštěstí jsme dali další dva góly, ale soupeř to nevzdal a svým druhým gólem zápas ještě zdramatizoval. Naštěstí jsme zápas dotáhli do vítězného konce, ale nejsem spokojený, protože oslabený soupeř nám prostě nemůže dát dva góly.

FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: Výsledek 5:2 nevystihuje náš výkon. Do doby vyloučení našeho hráče a gólu do šatny jsme hráli vyrovnanou partii. Přímý kop, ze kterého jsme dostali gól byl sporný, nejvíc nás však postihlo vyloučení našeho hráče. Druhý poločas jsme hráli proti přesile, ale dostali jsme se znovu do hry, ale naše další chyby soupeř využil k výraznému vítězství. Je to za námi, musíme pracovat dál a věřím, že se dočkáme i radosti z vítězství.



Sestavy


MFK Vyškov
Š. Spurný [-] - L. Hanuš [-] , M. Sedlo [-] , J. Krejčí [-] , D. Němeček [-] - D. Moučka [-] (62. A. Dittmer [-] ) , O. Vintr [-] (73. K. Jaroš [-] ) , D. Jambor [-] (88. O. John [-] ) , M. Klesa [-] , T. Langer [-] (88. J. Oulehla [-] ) - P. Simr [-] (79. D. Nieslanik [-] )

FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Romaněnko [-] , M. Musila [-] , O. Kubík [-] (68. J. Býma [-] ) , M. Krejčí [-] , D. Skroch [-] (77. O. Večerek [-] ) , F. Labuda [-] , M. Pecuch [-] , M. Blahuta [-] (38. O. Dolba [-] ) , T. Moravec [-] , A. Karčmář [-]

ŽK: 34. M. Sedlo - 29. M. Musila . ČK: 36. M. Musila .
Počet diváků: 282. Rozhodčí: KULIČKA Radek - PÁRAL Roman, LÍKAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jakub Lapeš
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí své předešlé dvě výhry a připíšou si tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích