0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 10:15

4.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovice znovu prohrály a mají děsivé skóre


Branky


9

Fotbalisté Otrokovic nestačily na Uherský Brod a podlehly mu 0:3. Za poslední tři zápasy mají děsivé skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance

Hned v deváté minutě prvního poločasu se měnilo poprvé skóre zápasu Otrokovic s Uherským Brodem. Hosté táhli středem rychlou akci a roztáhli hru doprava, odkud přišel přízemní centr, na který si na přední tyč naběhl Martin Váňa a ve skluzu překonal brankáře Juraje Semanka. Jednalo se o první střelu uherskobrodských v zápase.

Otrokovice si vytvářely šance, ale ztroskotaly v nich. Nejprve nastřelelily břevno, následně svoji šance neproměnil Lukáš Vychodil a jako poslední neuspěl sám před brankářem Jiří Kiška. Díky tomu šli hosté do kabin spokojenější s jednobrankovým vedením.

Rychlý druhý gól

Do druhého poločasu chtěla Viktorka vstoupit aktivně a pokusit se vyrovnat, jenomže tenhle plán dostal velice rychle trhlinu. Po šesti minutách hry po změně stran totiž zahrával Uherský Brod rohový kop z pravé strany. Ve vápně si míč našel Marek Janša a zvýšil na 2:0.

Aby toho nebylo málo, tak v sedmdesáté minutě zahrávali hosté další standardní situaci. Tentokrát téměř z poloviny hřiště a pravděpodobně se jednalo o nacvičený signál, protože přišel křižný balon do pokutového území a jeden z útočících hráčů vracel hlavičkou míč před branku, kde byl sám před brankářem Matěj Lorenc a z jedné z voleje po zemi zvýšil už na 3:0 a definitivně tak rozhodl o tom, že Uherský Brod si udrží neporazitelnost, ale také, že po třech remízách poprvé bral tři body.

Naopak Otrokovice po úvodní výhře v Petřkovicích třikrát v řadě prohrály, a to s děsivým skóre 1:13.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko
Roman Matějka - trenér Otrokovic: Trápí nás, že nedáváme góly. Naopak soupeři nás za naše chyby trestají. V první půli jsme nedali tři klíčové šance. Ve druhém poločase jsme na soupeře chtěli vlítnout aktivní hrou. Museli jsme hrát nahoře, ale jim se potom lépe hrál jednoduchý fotbal.

ČSK Uherský Brod
Martin Onda - trenér Uherského Brodu: Jsem rád, že jsme dali dvě branky ze standardních situací. Věděli jsme, jak na soupeře hrát, abychom brali tři body, které jsme chtěli. My jsme hráli jednoduchý fotbal, který v tomto zápase vyhrál. Naopak domácí nemohli vstřelit branku a takhle nemůžou vyhrát.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - F. Přikryl [-] , Š. Přikryl [-] (66. J. Koňařík [-] ) , T. Dekleva [-] , J. Kiška [-] (77. J. Červenka [-] ) , M. Schlehr [-] , A. Jasenský [-] (33. A. Bahounek [-] ) , M. Minář [-] , L. Vychodil [-] (77. M. Vašulka [-] ) , F. Markovič [-] , M. Malý [-]

ČSK Uherský Brod
F. Jícha [-] - M. Flasar [-] , M. Vrága [-] , L. Nevařil [-] , F. Košák [-] - M. Malenovský [-] (55. R. David [-] ) , M. Mančík [-] (75. P. Šmatelka [-] ) , A. Kopilec [-] (67. M. Lorenc [-] ) - M. Janša [-] (82. T. Šimoník [-] ) , R. Josefík [-] , M. Váňa [-] -

ŽK: 22. F. Přikryl , 26. F. Markovič , 66. L. Vychodil - 36. M. Janša , 66. R. David . ČK: 62. F. Přikryl .
Počet diváků: 172. Rozhodčí: Drozdy Luboš - MACRINEANU Jiří, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jan Ambrozek
Tip experta: remíza

Otrokovice budou chtít odčinit drtivou porážku v Uničově, ale získají jen bod, protože Brod nebude jednoduchý soupeř.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů