0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 16:30

4.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdek je zpátky na vítězné vlně


Branky


10

Frýdek-Místek napravil porážku s béčkem Baníku a porazil Petřkovice 3:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lob

Frýdek - Místek poprvé zahrozil hned po šesti minutách hry, kdy Zapalač potáhl míč podél levé postranní čáry, zasekl jej, čímž se zbavil dvou protihráčů a následně poslal do pokutového území nebezpečný centr, který ale nakonec doputoval až k brankáři Lapešovi, který jej pokryl. Ve dvanácté minutě zahrozili hosté po standardní situaci, kdy přišel znovu dobrý centr, tentokrát už našel spoluhráče, konkrétně Literáka, který se snažil hlavičkovat do země koníčkem, ale přehnal to s razancí a míč se odrazil nad.

V sedmatřicáté minutě vykombinovali hosté krásně středem hřiště a z poloviny hřiště přišel nádherný pas na Tomáše Hykel nabíhajícího z pravé lajny, který šel sám na brankáře Lapeše, který proti němu vyběhl, čehož si střelec všiml a krásně jej přehodil a poslal svůj tým do vedení.

Navýšení vedení

Čtyři minuty po změně stran byla Odra blízko vyrovnání, když Moučka nádherně vystřelil, ale jeho střela se zkroutila pouze do tyčky. Na druhé straně rozehrávali v 58. minutě frýdečtí standardní situaci z poloviny hřiště, kterou rozehráli na krátko rychle na pravou stranu, odkud přišel centr na zadní tyč, kde hlavičkou složil reparát Petr Literák, protože tentokrát bránu nepřestřelil, ale dal gól a zvýšil na 2:0.

V 74. minutě zahrával Frýdek další přímý kop, tentokrát z hranice půlkruhu a přízemní střelu musel likvidovat Lapeš. Přesto hosté ještě jednu branku přidali. Tři přihrávky jim stačili k tomu, aby se z půlky hřiště dostali do vápna a z hranice jedenáctky pálil volný Adam Kebísek a křižnou střelou nedal brankáři šanci.



Ohlasy k zápasu



MFK Frýdek-Místek
Michal Hubník - trenér Frýdku-Místku: V zápase jsme byli trpěliví, dobře jsme bránili, napadali a čekali na chyby, které Petřkovice udělaly. K tomu jsme ještě přidali fotbalovost. K utkání jsme přistoupili úplně jinak než s béčkem Baníku Ostrava. Výhra takovým rozdílem venku vypadá dobře a navíc jsme udrželi nulu vzadu.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
J. Lapeš [-] - M. Honiš [-] , O. Moučka [-] , M. Strakoš [-] , L. Raab [-] , D. Mládek [-] , J. Holzer [-] , R. Plesník [-] , M. Praus [-] (46. J. Ptáček [-] ) , M. Neumann [-] , V. Wala [-]

MFK Frýdek-Místek
M. Bárta [-] - M. Skwarczek [-] , M. Bzirský [-] (58. J. Teplý [-] ) , P. Zapalač [-] (62. A. Kebísek [-] ) , J. Dudek [-] , R. Russmann [-] , D. Dziuba [-] , L. Žondra [-] (82. M. Hladík [-] ) , D. Straňák [-] , T. Hykel [-] (82. S. Šeba [-] ) , P. Literák [-]

ŽK: 45. M. Strakoš , 48. V. Wala , 61. M. Neumann , 88. M. Honiš - 45. M. Bzirský , 51. D. Dziuba , 78. T. Hykel .
Počet diváků: 324. Rozhodčí: Mayer Jan - MAREK Daniel, LÍKAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jan Ambrozek
Tip experta: výhra hostů

Těžký zápas, ale Frýdek bude chtít odčinit domácí porážku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů