3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 10:15

5.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jihlavě nepomohly ani posily


Branky


9

Fotbalisté Vyškova porazili béčko Jihlavy 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

I přes osm posil v dresu jihlavského béčka se toho Vyškov nezalekl a hned v páté minutě si vytvořil obrovskou příležitost, kdy nejprve gólman Jágrík vychytal gólovou střelu Moučky a následně Michal Klesa poslal míč do boční sítě. Hned na to ale o dvě minuty později musel domácí brankář Štěpán Spurný čelit podobně nebezpečné střele Filipa Vedry a následně mimo mířil Daniel Chok.

V prvním poločase musel ještě domácí trenér Jan Trousil vystřídat zraněného brankáře Štěpána Spurného, který si udělal nejspíše něco s nohou a nahradil jej Tadeáš Sova. To se událo ve třiatřicáté minutě. Dvě minuty předtím se ještě mohli vyškovští radovat z branky po volném kopu, ale skórující Tomáš Langer byl v ofsajdu, takže gól neplatil.

Rozhodnutí

Hned ve 48. minutě byl Vyškov blízko gólu! Ondřej Vintr dostal na kopačku odražený míč, díky kterému zkusil zakončit z vnější části šestnáctky, ovšem jeho rána putovala pouze kolem pravé tyče. V 54. minutě vedli domácí akci středem a míč se dostal na pravou stranu, odkud Daniel Jambor krásně nacentroval na zadní tyč na Pavla Simra, který hlavičkou otevřel skóre.

O deset minut později loboval Simr těsně nad. V 67. minutě dostala příležitost přímého kopu a mohlo být klidně srovnáno! Za balón se postavil Vojtěch Křišťál, který zkusil střelu rovnou na bránu, jenže brankář Sova vystavil pěkný zákrok.

V 78. minutě střídal Denis Nieslanik Pavla Simra u hned po třch minutách se radoval z důležitého uklidňujícího gólu. Navíc ještě v 85. minutě si jihlavští dali na čas s rozehrávkou a díky pressinku jednoho z domácích se dostal k míčí znovu Nieslaník a druhým gólem v zápase prostřelil chybujícího brankáře Jágríka a rozhodl.

 

 



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Jan Trousil - trenér Vyškova: Kluci se semkli, jakmile musel Spurný odejít z brány a bojovali, aby to měl Sova jednodušší, protože mu chybí zápasová praxe. Od dvacáté minuty jsme měli utkání pod kontrolou. V úvodním poločase jsme ještě šance nedávali a ve druhém už ano. A to jsme šli ještě čtyřikrát sami na brankáře.




Sestavy


MFK Vyškov
Š. Spurný [-] (32. T. Sova [-] ) - M. Sedlo [-] , L. Hanuš [-] , J. Krejčí [-] - O. Vintr [-] , D. Jambor [-] , M. Klesa [-] (86. O. John [-] ) , D. Moučka [-] (67. K. Jaroš [-] ) , T. Langer [-] (90. A. Dittmer [-] ) , O. Pernatskyi [-] - P. Simr [-] (78. D. Nieslanik [-] )

FC Vysočina Jihlava B
A. Jágrik [-] - R. Matulka [-] (62. V. Havlín [-] ) , . Araujo [-] (65. J. Růžička [-] ) , L. Trnka [-] (83. J. Pavlas [-] ) , . Chok [-] , V. Křišťál [-] , T. Svoboda [-] (66. P. Mikuška [-] ) , L. Kolčava [-] (61. F. Vošmera [-] ) , F. Vedral [-] , K. Pojezný [-] , D. Horák [-]

Počet diváků: 300. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - POCHYLÝ Stanislav, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jan Vítámvás
Tip experta: výhra domácích

Vyškov si v pohodě zastřílí a vyhraje minimálně o 3 góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích