0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2020 17:00

16.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brod pokračuje v remízách


Branky


8

Fotbalisté Uherského Brodu a béčka Slovácka se rozešli po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj o neporazitelnost

Souboj dvou okresních rivalů toho mnoho fotbalového nenabídl. Uherský Brod v letošní sezoně Moravskoslezské fotbalové ligy útočí na vítězství v anketě krále remíz, protože po remíze s Kroměříží, béčkem Sigmy Olomouc, béčkem Baníku a Velkým Meziříčím remizoval v pátém ze šesti zápasů tentokrát s béčkem Slovácka. Jediné utkání, které neskončilo remízou bylo to na půdě Viktorie Otrokovice, které svěřenci Martina Ondy vyhráli vysoko 3:0 a tak si drží po pěti kolech neporazitelnost.

Slovácko přijelo do Uherského Brodu bez posil z áčka a trenérovi Jiřímu Saňákovi tak z posledních zápasů chyběli například Patrik Hellebrand či Jan Kliment, kteří měli velký vliv na hru béčka ligového celku.

Přesto se jednalo o utkání, ve kterém se hrálo o udržení neporazitelnosti.

V prvním poločase za domácí zahrozil střelou z dálky Kopilec. Na druhé straně neuspěl v šanci Juroška.

Neporazitelní

Ve druhém poločase byli mírně aktivnější hosté, ale hrozili hlavně ze standardních situací. Do dvou zakončíní se dostal Vecheta a rovněž stoper Suchý, ale ani jeden se gólově neprosadil. Následně si uherskobrodský brankář Filip Jícha poradil i s pokusy Poláška a Peka.

Za to domácí se před branku hostů dostali až v závěru, ale ani oni se z branky neradovali. Takže si oba středeční soupeři udrželi neporazitelnost za vzájemnou bezbrankovou remízu a budou ji bránit hned o víkendu, kdy Uherský Brod zajíždí do Petřkovic a Slovácko na stadion Znojma. Obě utkání jsou na programu v sobotu 12. září.

 



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda - trenér Uherského Brodu: V utkání bylo potřeba štěstí, aby někdo dal gól. Jednalo se o vyrovnané utkání. Jsme spokojeni, že jsme třikrát neinkasovali a ještě neprohráli, ale pět remíz je rarita.

1. FC Slovácko B
Jiří Saňák - trenér Slovácka B: Byl to bojovný zápas od obou celků, ale kvalita tomu zápasu chyběla. Po hráčích požadujeme víc, než předvedli. Sice to odbojovali a podruhé za sebou jsme venku neinkasovali, ale směrem dopředu je na čem pracovat. Ve druhém poločase jsme měli šance, ale chyběla nám síla a kvalita.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
F. Jícha [-] - M. Flasar [-] , F. Košák [-] , M. Vrága [-] , L. Nevařil [-] - M. Lorenc [-] (72. R. David [-] ) , P. Šmatelka [-] (60. M. Mančík [-] ) , J. Švrček [-] (56. R. Josefík [-] ) , A. Kopilec [-] (79. M. Janša [-] ) - V. Gettler [-] (87. T. Šimoník [-] ) , M. Váňa [-]

1. FC Slovácko B
J. Borek [-] - J. Srubek [-] , A. Řihák [-] , F. Vecheta [-] , J. Pek [-] (82. M. Vincour [-] ) , M. Suchý [-] , l. pernica [-] , P. Juroška [-] , R. Olšanský [-] (32. M. Tomaštík [-] ) , M. Polášek [-] , D. Kostka [-]

ŽK: 64. A. Kopilec .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Líkař Petr - KOLÁŘ Jaroslav, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím ve výhru domácích, počkají si na své šance v zápase a ty dokáží zužitkovat.

Tip: výhra hostů