J. Šíp 22.
D. Radič 89. (p.)
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 10:15

6.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Béčko Sigmy si s posilami vyšláplo na Hlučín


Branky


22. J. Šíp , 89. D. Radič (p.) - 17. J. Padych
6

V 6. kole Moravskoslezské fotbalové ligy vyzvalo naše béčko lídra tabulky FC Hlučín. Hlučín šel do vedení v 17. minutě díky Padychovi. Na vedení hostů našel brzkou odpověď Jáchym Šíp. O vítězství Sigmy B rozhodl v závěru Dominik Radič, který proměnil pokutový kopu po faulu na Kryštofa Daňka. V napínavém utkání až do samotného konce zvítězila Sigma B 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza

Od první minuty zápasu šlo vidět, že se bude hrát kvalitní utkání plné emoci na obou stranách. Jako první se prosadili hosté z Hlučína. Brankáře Trefila prostřelil v 17. minutě nekompromisní ranou Padych.

Sigma na branku Hlučína zareagovala rychle. Jáchym Šíp výborně zvládl presinkovou situaci, obešel brankáře a pohotově zakončil do odkryté branky. Hanáci mohli jít do vedení ve 27. minutě, když si na roh Látala naskočil na úrovni přední tyče Radič. Jeho hlavička bohužel skončila na tyči. Tři minuty před koncem první půle skončila na tyči také hlučínská střela. Trefil měl ale bránu dobře postavenou.

Do konce poločasu již branka nepadla, a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu 1:1.

Penalta

Jáchym Šíp pokračoval i ve druhém poločase ve výborném výkonu a svou rychlostí větral obranu soupeře, který ho dokázal zastavit jen za cenu faulů. Ve druhé půli se hrál vyrovnaný fotbal. Větší touhu po vítězství ukázali sigmáci. Nejprve byl blízko branky Daněk. Jeho zahraný trestný kop bravurně vytáhl brankář Kolenko.

Rozhodnutí tak přišlo dvě minuty před koncem. Kryštof Daněk vybojoval pokutový kop, když unikl obránci. Ten ho srazil ještě předtím, než stihl zakončit. Jasná penalta a žlutá karta pro obránce Máce. Penaltu následně s přehledem proměnil Dominik Radič, který byl odměněn za svůj kvalitní a bojovný výkon.

V závěru ještě uviděl po druhé žluté červenou kartu Kryštof Daněk za přerušení brejku soupeře. B-tým porazil Hlučín 2:1.

V dalším kole narazí olomoucké béčko na Vrchovinu.

Zdroj: www.sigmafotbal.cz



Ohlasy k zápasu


SK Sigma Olomouc B
Augustin Chromý - trenér Sigmy Olomouc B: Mužstvo Hlučína potvrdilo své postavení v tabulce. Prvních patnáct až dvacet minut jsme nevyhráli ani jeden hlavičkový souboj, soupeř byl v soubojích téměř sto procentně úspěšnější. U míčů jsme byli později a z toho vyplývalo, že jsme se dostávali pod tlak. Hlučín si dokázal vytvořit nebezpečné situace a také dobré standardní situace. Z jedné z nich nám poté vstřelil branku. Poté se soupeř trochu „uspokojil“ a my jsme začali hrát. Celý zápas se nesl v bojovném duchu, bojovalo se o každý metr hřiště. Kluci nemohli vypustit žádný souboj, hodně se rvali, ať už Šíp, Daněk nebo Radič, který mě svým výkonem překvapil. Dnes jsme šťastně zvítězili a konečně jsme zase vyhráli doma, což jsme určitě potřebovali.




Sestavy


SK Sigma Olomouc B
J. Trefil [-] - J. David [-] , D. Radič [-] , J. Kotouč [-] , M. Sladký [-] , R. Látal [-] , M. Chytil [-] (69. M. Galus [-] ) , D. Grygar [-] , P. Zifčák [-] , K. Daněk [-] , J. Šíp [-] (90. A. Bednár [-] )

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - P. Rubý [-] (61. O. Pyclík [-] ) , D. Dydowicz [-] (61. T. Vengřinek [-] ) , J. Massaniec [-] , J. Mac [-] , T. Dostál [-] , K. Hudeczek [-] (82. J. Heller [-] ) , P. Kundrátek [-] , J. Opatřil [-] (82. R. Dostál [-] ) , J. Padych [-] (82. L. Kundrátek [-] ) , T. Wolf [-]

ŽK: 50. M. Chytil , 74. K. Daněk - 57. J. Mac , 69. O. Pyclík , 87. O. Kolenko . ČK: 90. K. Daněk - 87. J. Mac .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLOVÁČEK Adam - DROZDY Luboš, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Denis Nieslanik
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas, který skončí remízou.

Tip: výhra domácích