4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uherský Brod poprvé bez bodu


Branky


22. O. Moučka , 35. F. Košák (vl.) , 61. V. Wala , 83. L. Ptáček - 32. M. Janša , 66. V. Gettler
6

Petřkovice si na vlastním stadionu poradily s Uherským Brodem 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky Brodu, ale vedení domácích

Diváci na stadionu v Petřkovicích čekali na první vážnější akci a rovněž na první branku dvaadvacet minut. V té šli domácí do rychlého brejku na levé straně, kde se Ondřej Moučka dostal až na hranici pokutového území a z jeho rohu vypálil na zadní tyč a poslal domácí do vedení a trefil se již ve třetím duelu po sobě. 

Na tuto úvodní branku ještě dokázal Uherský Brod odpovědět. Konkrétně zareagoval po deseti minutách. Marek Mančík odcentroval z levé strany a jeho centr odvrátil hlavou jeden z bránících hráčů, ale Mančík poslal prudkou hlavičkou centr před bránu, kde si na něj naskočil Marek Janša a stejně prudkou hlavičkou z malého vápna vyrovnal.

Jenže remízový stav vydržel pouze tři minuty. Jakub Ptáček vedl akci středem a roztáhl hru doprava, kde byl Ondřej Moučka a poslal centr do vápna, který si nešikovně srazil na přední tyči do vlastní branky Filip Košák.

Po hodině hry Odra oskočila na rozdíl dvou branek. V 61. minutě kombinovali její hráči na levé straně a následně vykutáleli míč do středu, odkud přišla krásná přihrávka na nabíhajícího Vojtěcha Walu a ten si tváří v tvář brankáři poradil. 

V 66. minutě vykřesali hosté z Uherského Brodu naději na bodový zisk. Vysoký nakopnutý míč propadl až na hranici vápna, odkud vystřelil Vilém Gettler a snížil na 3:2.

Jenomže naděje zhasla osm minut před koncem. To dostal z pravé strany přihrávku na zadní tyč před odkrytou branku Ondřej Moučka, ale místo očekávané střely přihrával zpátky, protože byl už z úhlu a našel Lukáše Ptáčka, který rozhodl o výhře 4:2.



Ohlasy k zápasu



ČSK Uherský Brod
Martin Onda - trenér Uherského Brodu: Porážka jednou musela přijít. Hodně náš vyčerpal anglický týden, kdy jsme hráli s dvěma béčky. Byl to pro nás těžký zápas, protože domácí do toho šli od začátku naplno. Ve druhém poločase jsme začali být více nebezpeční, ale Petřkovice nás předčily bojovností a důrazem.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
J. Květon [-] - L. Lehnert [-] (78. L. Ptáček [-] ) , O. Moučka [-] , V. Wala [-] , J. Holzer [-] , R. Plesník [-] , M. Praus [-] , J. Ptáček [-] (72. A. Zajíček [-] ) , M. Neumann [-] , M. Sporysz [-] , D. Mládek [-] (46. M. Honiš [-] )

ČSK Uherský Brod
F. Jícha [-] - M. Flasar [-] (68. T. Šimoník [-] ) , M. Vrága [-] , L. Nevařil [-] (80. P. Šmatelka [-] ) , F. Košák [-] - M. Malenovský [-] (68. M. Lorenc [-] ) , M. Mančík [-] (63. V. Gettler [-] ) , R. David [-] - M. Janša [-] (63. J. Švrček [-] ) , R. Josefík [-] , M. Váňa [-]

ŽK: 11. M. Neumann , 30. R. Plesník , 92. M. Praus - 53. M. Malenovský , 80. J. Švrček , 87. M. Váňa .
Počet diváků: 184. Rozhodčí: Křepský Michal - DUDEK Matěj, HUBENÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Denis Nieslanik
Tip experta: výhra domácích

Domácí zápas s Uherským Brodem zvládnou za tři body.

Tip: výhra domácích