0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 10:15

10.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Zlína nečekaně vyplenilo Uničov


Branky


9

Podruhé v této sezoně se třetiligová juniorka ševců mohla radovat z plného bodového zisku. Překvapivě na něj dosáhla v Uničově, který doma v předchozích zápasech svým soupeřům pořádně naděloval. Hosté ovšem udrželi vzadu nulu a po dvaceti minutách vstřelili zásluhou Hrdličky vítěznou branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekané vedení

„Dnes to bylo vítězství vůle a bojovnosti. Tři body se nerodily vůbec lehce, absolvovali jsme velmi těžký zápas proti jednomu z nejlepších týmů soutěže, který doma předvádí výborné výkony. Dobře jsme se však připravili na jeho klíčové hráče, naši kluci s nimi sváděli srdnaté souboje a navrch nám samozřejmě hodně pomohli borci z áčka,“ připomněl zlínský trenér Jan Jelínek výpomoc několika fotbalistů širšího kádru prvního mužstva.

Do první velké šance se přesto dostal Uničov, Rakovan se však proti zakončujícímu Vichtovi vytáhl. Mladí ševci pak na druhé straně dokázali ze své první velké příležitosti udeřit. Slovák poslal centr do pokutového území, kde jej dokázal ve skluzu uklidit do sítě Hrdlička. „Přesně takové branky po důrazu v šestnáctce nám v předchozích zápasech chyběly,“ uvedl zlínský kouč.

Více už toho úvodní dějství nenabídlo. Hrálo se převážně mezi šestnáctkami a brankáři mohli zůstat v klidu. „Vypadalo to, jako bychom soupeřili o to, kdo má lepší obranu,“ poznamenal s úsměvem Jan Jelínek.

Udržení

To se změnilo po obrátce, kdy Uničov získal střed hřiště a začal do hostující šestnáctky posílat jeden centr za druhým. „Nedařila se nám kombinace, neudrželi jsme balon na kopačkách a ocitli jsme se pod tlakem,“ přiznal zlínský trenér. Juniorka ševců ovšem následně změnila rozestavení, střed hřiště zahustila a sama začala vyrážet do nebezpečných kontrů. Po jednom z nich se ocitl v gólové šanci Chwaszcz, trefil však pouze střed brány.


A tak to bylo drama až do konce. Hanáci se tlačili za vyrovnáním, jenomže zakončující hráči domácích byli buď v ofsajdu, nebo jejich střely obětavě blokovala zlínská defenziva bezchybně dirigovaná Rakovanem. „Vzadu jsme si tentokrát počínali tak, jak bychom si počínat měli. Vyvarovali jsme se větších individuálních chyb a příkladnou bojovností jsme šli za třemi body,“ chválil Jan Jelínek.

www.fcfastavzlin.cz



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Dušan Žmolík - trenér Uničova: Měli jsme šance, ale oni dali gól. Chyběla nám vepředu střelba, ale kluci se tam tlačili, bojovali a snažili se vyrovnat. Bohužel jsme se dnes neprosadili. Bylo to suprové utkání a je škoda, že tady nebyli lidi. Teď budeme trénovat, tak abychom byli připraveni na restart.

FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér Fastavu Zlín B: Dnes to bylo vítězství vůle a bojovnosti. Tři body se nerodily vůbec lehce, absolvovali jsme velmi těžký zápas proti jednomu z nejlepších týmů soutěže, který doma předvádí výborné výkony. Dobře jsme se však připravili na jeho klíčové hráče, naši kluci s nimi sváděli srdnaté souboje a navrch nám samozřejmě hodně pomohli borci z áčka. Přesně takové branky po důrazu v šestnáctce nám v předchozích zápasech chyběly. Vzadu jsme si tentokrát počínali tak, jak bychom si počínat měli. Vyvarovali jsme se větších individuálních chyb a příkladnou bojovností jsme šli za třemi body.



Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - J. Ambrozek [-] , V. Koutný [-] , J. Můčka [-] , R. Vasiljev [-] , M. Krayzel [-] , D. Bača [-] (29. J. Svoboda [-] ) , P. Kasal [-] (86. V. Kamas [-] ) , T. Komenda [-] , J. Vichta [-] (72. M. Vybíral [-] ) , A. Krč [-]

FC TRINITY Zlín B
M. Rakovan [-] - T. Slovák [-] , J. Kolář [-] , M. Cedidla [-] , D. Venený [-] , Š. Chwaszcz [-] , P. Slaměna [-] , . Toutou [-] (68. M. Mlýnek [-] ) , L. Hrdlička [-] (86. M. Hladký [-] ) , L. Vraštil [-] (79. F. Němeček [-] ) , J. Janetzký [-] (90. J. Pafka [-] )

ŽK: 57. . Toutou , 60. T. Slovák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Filip Markovič
Tip experta: výhra domácích

Uničov má formu a béčko Zlína porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích