1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 10:15

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neumannova branka rozhodla, Nová Ves po dlouhé době udržela čisté konto. Semičtí se diví, že domácí gólman nebyl vyloučen


Branky


29

Tak tenhle duel příliš fotbalové krásy nepobral. Semickým se venku nedaří a Nové Vsi stačila jedna branka z její prakticky jediné pořádné šance. Jak hodnotí zápas oba tábory?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
Martin Bartizal (brankář): Ještě že měli diváci zákaz, protože z toho musely bolet oči. Většinu zápasu míč lítal vzduchem ze strany na stranu. Šanci k vidění moc nebylo. My v podstatě z jediné střely rozhodli zápas. Hosté hrozili převážně ze standardních situací, které naštěstí pro nás nedokázali využít. Konec zápasu jsme byly pod tlakem, který jsme ustáli a připsali si další body. A hlavně jsme po dvou letech nedostali v mistráku gól. Sláva.

FC AL-KO Semice
FB Semice: A tým nezdary při venkovních utkáních nezlomil. Ze hřiště Nové Vsi odjíždí s nejtěsnější porážkou. Jediná branka padla v 25. minutě zápasu, kdy jediná střela domácích skončila v síti. Semice měly řadu trestných kopů a standardek, ale domácí obrana si se všemi poradila. Při hře nám chyběla předfinální fáze a častější kombinace. Nejdiskutovanějším momentem zápasu byla situace z 38. minuty, kdy Veleman přehazoval vyběhnuvšího brankáře domácích, který míč nepustil za svá záda jen díky jednoznačnému zákroku rukama mimo velké vápno. Za svůj čin inkasoval pouze žlutou kartu a pokračoval ve hře.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - M. Žoček [-] - T. Novák [-] (75. R. Procházka [-] ) , V. Neumann ml. [-] (90. M. Vrábek [-] ) - Z. Holý [-] (90. S. Havel [-] ) , P. Boháč [-] , E. Janeček [-] - R. Šulčík [-] , A. Trejbal [-] (57. J. Beneš [-] ) , D. Pech [-] , J. Jiránek [-] (87. D. Seethaler [-] )

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - P. Keclík [-] , L. Zborník [-] , D. Šourek [-] , L. Holub [-] , R. Veleman [-] , P. Peroutka [-] (80. M. Císařovský [-] ) , J. Sádlo [-] , P. Hronek [-] , J. Keclík [-] , J. Řezáč [-]

ŽK: 38. M. Bartizal , 39. A. Trejbal , 80. P. Boháč , 84. Z. Holý .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 06:55

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Michal Uhlík
Tip experta: remíza

Velmi těžké utkání na tipování. Semice mají velmi dobrý mančaft, ale venku se jim zatím příliš nedaří, zatímco Nová Ves je doma velmi silná. V minulém kole si doma dokonce vyšlápla na velmi silné Trhové Sviny. Myslím si ale, že v tomto utkání se budou body dělit a Semice si domu odvezou z horké novoveské půdy bodík.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

I když Semice hrají venku o poznání hůř, tak dle mého vyhrají. Nová ves 2x za sebou nevyhraje

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Sousedé v tabulce se rozejdou smírně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích