L. Lenk 20. (p.)
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín získal v Olešnici první výhru, ovládl druhý poločas


Branky


20. L. Lenk (p.) - 44. F. Rozkošný , 55. F. Zimek , 64. S. Šálek , 81. J. Mikeš
32

Velešín se probral a po sérii proher zabral na půdě tabulkového souseda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Dosud tříbodová domácí Olešnice s dvoubodovým Velešínem - 8. kolo nabídl i tento souboj ze spodku tabulky. Oba týmy za sebou měly sérii velmi špatných výsledků. Velešín vstoupil do zápasu nervózněji, domácí toho využili a ve 20. minutě si došli pro penaltu. Filip Šafránek to udělal ve vápně zkušeně, hosté sice hodnotili penaltu jako hodně přísnou (Smolík na lavičce dokonce dostal červenou), ale po Lenkově exekuci jim nezbývalo nic jiného než dohánět ztrátu - 1:0.

 

Velešín se do 30. minuty hledal a nevěděl, jak na soupeře. Probrala jej až první gólovka. Šálek nacentroval na Rozkošeného, jehož zakončení ale parádně zkrotil Janeček. Na druhou velkuou šancí už ale brankář nestačil. Ve 44. minutě Grznárik předal míč Šálkovi, ten adresoval před gólmana přesnou přihrávku Rozkošnému a ten bez problémů vyrovnal na 1:1.

 

Druhý poločas

Povzbuzený Velešín gólem do šatny nabyl sebědomí a na trávníku to v druhém dějství bylo znát. V 55. minutě jej poslal do vedení Zimek.  O necelých deset minut později přišla další krásná velešínskí akce po straně, Šváb přihrávkou pod sebe našel Šálka a ten z první pod břevno nedal brankářovi šanci - 3:1. Domácí tímto zcela odpadli a hosté dál útočili a vytvářeli si šance. Šálkovi po jeho střele zkazila radost tyč, ale míč se odrazil k Mikešovi a bylo to už 4:1. Další změna skóre i přes další šance hostů i kvůli dobře chytajímu Janečkovi nepřišla.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Čekal nás zápas se sousedem v tabulce, takže jsme doma chtěli naplno bodovat. Když se dostaneme do vedení, tak nejsme schopní ho do poločasu udržet a dostaneme gól do šatny. Nevím, jestli nás zrovna tohle zlomilo, protože druhý poločas byl hrůzostrašný. Nejhorší na tom je, že to byl možná poslední zápas v tomto roce a my ho odehrajeme takhle odevzdaně. Hráč zápasu od nás je David Janeček, který ještě několik situací v brance zachránil, za hosty David Přibyl.

FC Velešín
Stanislav Šálek (hráč): Do zápasu jsme chtěli jít aktivně, bylo na nás vidět, že chceme vyhrát. Sestava byla ideální, ale domácí chtěli taky bodovat, aby nám utekli. A byli v klidu, nám se zpočátku nedařilo nic. Po půlhodině hry jsme přidali a vyrovnali do půle na 1:1. V kabině jsme si řekli, že musíme pokračovat jako na konci poločasu a a ono ejhle, začali jsme soupeře přehrávat a šli brzy do vedení. To nás nakoplo, přišla krásná akce a bylo to 3:1. Soupeř už absolutně nestíhal, měli jsme ještě spoustu velkých šancí. Konečně tři body a uvidíme, jak dál, jestli se letos bude ještě hrát. Kluky chválím, aspoň se nám zvedla nálada v týmu.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - P. Raab [-] , M. Buřič [-] , M. Lechner [-] , M. Koktavý [-] , F. Šafránek [-] (75. O. Husa [-] ) , B. Bahenský [-] , A. Pilát [-] (46. P. Volf [-] ) , S. Drtina [-] (62. R. Chrástka [-] ) , R. Horelica [-] , L. Lenk [-]

FC Velešín
V. Ottenschläger [-] - S. Šálek [-] , F. Rozkošný [-] (84. J. Severa [-] ) , M. Špát [-] (37. J. Schmidtmayer [-] ) , J. Mikeš [-] (82. P. Hynšt [-] ) , F. Zimek [-] , T. Pomije [-] , J. Grznárik [-] (89. L. Kysela [-] ) , J. Šváb [-] , D. Přibyl [-] , K. Zatloukal [-]

ŽK: 35. M. Buřič , 60. S. Drtina , 68. F. Šafránek , 71. R. Horelica . ČK: 20. J. Smolík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 11:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 06:55

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Michal Uhlík
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas příliš fotbalové krásy nenabídne. Dojde k velkému boji, který lépe vyzní pro Olešnici, která využije výhodu domácího prostředí a připíše si velmi důležité 3 body do tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Na tipování těžký zápas. Pokud se Velešín sejde, jsou schopni něco uhrát. Věřím že to tak nebude a Olešnice vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hosté se budou chtít odpoutat od sestupových míst a za tři body se jim to podaří.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích