1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:30

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce se urodila plichta


Branky


25

Druhé utkání po sobě ve dvou dnech absolvovali sedlečtí fotbalisté, stejně tak jako soupeř z Loučovic. Ani jeden tým nebyl kompletní a v utkání to bylo znát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Začátek zápasu byl opatrný z obou stran, bylo k vidění i poměrně hodně zkažených přihrávek a tak se celý poločas odehrával spíše mezi vápny, bez nějaké závažnější vypracované šance. Za zmínku snad stojí pouze únik hostujícího útočníka Tchouanakama na právé straně, jeho střelu ovšem spolehlivý brankář domácích Král zneškodnil. Sedlecké mohl poslat do vedení Milan Pešek, po rohovém kopu se dostal k dorážce, ale jeho střela letěla nad branku. Za stavu 0:0 se šlo do kabin.

Zápas dospěl k remíze

V 51. minutě zápasu viděli diváci první branku zápasu, to když se do míče opřel hostující Jozef Havierník a přesnou, tvrdou ranou k tyči poslal hosty do vedení - 0:1. Obrázek hry byl podobný poločasu prvnímu, sedleckým se nedařila zejména rozehrávka a přechod do útoku. V 73. minutě poslal průnikovou přihrávku domácí Jiří Žofaj na Milana Peška, ten byl na hranici pokutového území faulován. Exekuce přímého kopu se ujal Lukáš Koňarík a trefil se krásně přes zeď - 1:1. Po vyrovnávací brance cítili domácí fotbalisté šanci na otočení výsledku, šanci k tomu měl opět útočník Pešek, ale hostující obránce jej v příležitosti doběhl a střelu zablokoval. Utkání tak skončilo remízou 1:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Druhý zápas ve dvou dnech nebyl ani pro jeden tým vůbec ideální. Nebyli jsme kompletní jak my tak soupeř. Bohužel úroveň zápasu tomu odpovídala. My jsme opět dopláceli na to, že si nejsme schopni párkrát po sobě přesně přihrát. Hosté šli pěknou ranou do vedení a nebýt trestného kopu, tak bychom zápas i prohráli. Naše nemohoucnost ve hře dopředu byla do očí bijící. Nějaké body v tabulce máme, ale obrázek hry musíme diametrálně vylepšit.

Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Do Sedlce jsme jeli z vypětím všech sil ve dvanácti lidech. Někteří byli pokopaní ze sobotního derby v Dolňáku, další po sobotě nemohli odjet vůbec. Sobotní zápas v nohách měli i domácí, a tak se nikdo nikam moc nehnal. I tak jsme v první půli měli dva samostatné únikyna brankáře, ale Faturův pokus o lobíček ani Tchouankamovo zakončení gólem neskončili. Druhou půli jsme začali mnohem aktivněji a odměnou byla střela Havierníka z dvaceti metrů do šibenice. Domácí se dostali pouze k trestňáku z hranice vápna, který bohužel skončil v brance. Mohli jsme navýšit skóre už před tím, nebo ztrhnout vedení na svou stranu v závěru, ale už nám tam nic nespadlo. Před víkendem a s problémy se sestavami bychom dva body z venkovních utkání brali. Dnes si říkáme, že mohli být klidně i čtyři. Snad se dáme na další zápasy do kupy, protože jsme sice ještě neprohráli, ale čtyři remízy z pěti zápasů je až až...



Sestavy


SK Sedlec
D. Král [-] - L. Bašar [-] , L. Hovorka [-] , M. Pešek [-] , M. Samohejl [-] , P. Borovka [-] , J. Špán [-] (63. J. Zíka [-] ) , L. Koňarík [-] , J. Žofaj [-] (79. T. Folvarský [-] ) , M. Kučera [-] , R. Hudec [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - M. Koutský [-] , J. Havierník [-] , M. Somolík [-] , L. Ardó [-] , K. Strnad [-] , . Tchouankam [-] , L. Sojka [-] , J. Černý [-] , J. Matulík [-] (81. J. Tóth [-] ) , Z. Fatura [-]

ŽK: 79. J. Zíka - 60. J. Matulík , 68. K. Strnad , 73. M. Koutský .
Hráči zápasu: L. Hovorka - . Tchouankam , J. Havierník .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Petričák Daniel - PRAVDA Luboš, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích