2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bedřichov porazil Speřice


Branky


15

Bedřichov v minulém kole remizoval s Třebíčí a chtěl na výkon navázat i doma proti Speřicím. To se podařilo a domácí zvítězili 2-1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 1-1

Domácí, povzbuzení získaným premiérovým bodem v letošní sezóně, vstoupili do zápasu nebojácně a favoritovi ze Speřic byli v prvním poločase minimálně vyrovnaným soupeřem. První šanci měl na noze Novák, ale z boku minul bránu. Poté poprvé zahrozili hosté, kdy po signálu ze standardní situace zakončoval zblízka Soukup, ale Šána výborným reflexivním zákrokem vyrazil na roh. Právě z rohu padl první gol zápasu. V 19.minutě si na Holendův centr naskočil na přední tyči Honzárek a poslal Speřice do vedení. Po tomto gólu ale byli domácí aktivnější a ve 33.minutě se dočkali vyrovnání. Po krásné akci Novák odcentroval přesně na nohu Diviše a ten z voleje překonal Maďara. Do konce prvního poločasu mohl Bedřichov i skóre otočit. Nejprve se po chybě hostujiciho golmana dostal k míči Filip Novák, ale zazmatkoval a z otočky z malého vápna přestřelil. V poslední minutě první půle ještě z dálky vystřelil David Novák, ale jeho povedenou střelu Maďar vyrazil na roh. Z tohoto rohu se do protiútoku dostali hosté, ale Eremiáš minul.

Bedřichov doma ukopal body.

Hned ve 47.minutě poslali domácí dlouhý balon za obranu, k míči si naběhl Filip Novák, obešel brankáře a poslal domácí do vedení. Hned poté přišla další chyba hostujícího brankáře, David Novák mu ve vápně téměř sebral balon z nohy, ale Maďar na poslední chvíli zažehnal nebezpečí. Bedřichov se poté soustředil hlavně na obranu a hrozil pouze z brejků. Hosté se celý poločas tlačili za vyrovnáním, ale v tomto zápase jim nebylo přáno. Několikrát se vyznamenal gólman Šána, několikrát hosté z dobré pozice netrefil ani bránu. Bedřichov nakonec už gol nedostal a připsal si velmi důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov
Lukáš Dvořáček (hráč): Chtěli jsme navázat na povedený druhý poločas z Třebíče a to se nám povedlo. V druhém poločase jsme měli i štěstí, ale to k tomu patří. Získali jsme důležité tři body a teď je budeme chtít potvrdit v Ledči.

TJ Dálnice Speřice
Jiří Holenda ml. (hráč): Sám nevím co bych řekl,my si v kabině něco řekneme,ale potom to vůbec nedodržujeme... za pochvalu snad stojí jen výkon hráčů z B-týmu Meruňky a Maďara...kteří snesli aspoň nějaké měřítko...jinak to bylo špatné pokuď budem takto přistupovat ke každému zápasu tak se nedivím,že budem prohrávat. Každý hráč by měl začít u sebe. Další zápas to musíme doma napravit.



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - P. Štěpánek [-] (62. T. Pokorný [-] ) , D. Novák [-] , R. Diviš [-] , M. Neuwirth [-] (89. A. Samek [-] ) , F. Novák [-] , L. Dvořáček [-] (90. P. Málek [-] ) , J. Vorálek [-] , J. Mareš [-] , D. Mašek [-] , J. Paulík [-]

TJ Dálnice Speřice
P. Maďar [-] - M. Fukan [-] , M. Sadský [-] , M. Štěpánek [-] , P. Honzárek [-] - D. Vlček [-] , J. Holenda [-] , J. Merunka [-] , M. Eremiáš [-] (56. J. Moravec [-] ) - P. Svoboda [-] , P. Soukup [-] (78. P. Jiřík [-] )

ŽK: 56. J. Paulík , 69. T. Pokorný .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - VAŠÍČEK Jaroslav, KŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Lukáš Dvořáček
Tip experta: remíza

Bedřichov v minulém kole poprvé bodoval a mohl by zaskočit dalšího favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů