2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:30

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav má další výhru


Branky


13

Fotbalisté přibyslavi mají další tři body. Doma si poradili s Okříškami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uspaný první poločas.

Oba týmy vstoupili do zápasu hodně vlažně, hra se přetáčela z jedné strany na druhou. Domácí měli lepší držení míče, ale hosté v úvodu dvakrát zahrozili. V 11. minutě udělal chybu Sibera, ale domácí obrana v čele s brankářem Pazderkou odolala. V 17. minutě kopal trestný kop ze 30 metrů domácí Krčál, ale hostující brankář Fiala vytáhl míč z šibenice. Už ve 20. minutě domácí v další šanci. Ondra dostal míč směrem k brance a domácí útočník Bačkovský F. přeloboval brakáře Fialu. 1-0. Tento gól jakoby domácí uspal a hosté začali být lepším týmem. po několika šancích, které neohrozili branku domácích se po chybě v domácí obraně prosadil Petr Dubský. Dále už se ve druhém poločase nic moc nestalo a poločas skončil 1-1.

Druhý poločas

Do druhé půle vstoupili aktivnějí domácí a po jedné ze standartních situací se prosadil Sibera. 2-1, poté se hra opět vyrovnala. Hosté se tlačili vpřed, domácí hrozili z brejků. Po několika střídáních jsme viděli několik šancí ze strany hostů , ale domácí odolali a udrželi další vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
Jiří Stejskal (trenér): Z nepříliš povedeného utkání jsme vytěžili důležité tři body. Od začátku se nám nedařila rozehrávka, vázl pohyb bez balonu. Všechny branky padly po nedůrazu v pokutovém území. Před následujícím utkání víme co musíme zlepšit. S vítězstvím jsme spokojeni, s předvedeným výkonem ne.




Sestavy


SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - M. Ondra [-] (72. D. Tvrdík [-] ) , J. Prchal [-] , M. Votava [-] , J. Vopršal [-] - M. Krčál [-] , S. Pochop [-] , F. Bačkovský [-] (82. L. Smejkal [-] ) , J. Sibera [-] , L. Vykoukal [-] (64. J. Bačkovský [-] ) - P. Škacha [-] -

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , T. Binka [-] , O. Benda [-] , F. Rampír [-] , R. Ryšavý [-] , V. Bence [-] , P. Dubský [-] (78. V. Bastl [-] ) , O. Široký [-] (58. I. Večeřa [-] ) , M. Dočekal [-] , V. Němec [-]

ŽK: 88. L. Smejkal - 30. R. Ryšavý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LANDSMAN David - STEHLÍK Michal, KUBEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Lukáš Vodička
Tip experta: remíza

Domácí budou jasně lepším týmem, ale nezvládnou proměnit své šance, zápas skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů