2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínka v derby podlehla Počítkám


Branky


16. A. Jinek , 20. M. Pekárek - 22. L. Jurnečka , 41. L. Jurnečka , 80. Z. Starý (vl.)
15

Trápící se domácí v okresním derby chtěli zaskočit ve formě hrající Počítky v čele se střelcem Jurnečkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvougólové vedení neudrželi

Hned v úvodu hledal Starý Plhala, ale ten na míč nedosáhl. Poté hosté převzali iniciativu, tlak však v šanci nepřetavili. Ve 14. minutě pálil po rohu Starý, ale Pekárek míč nedorazil. Chvíli na to vybojoval míč Novotný a Josífek našel Jinka, který pálil přesně k tyči – 1:0. Srovnat mohl Filippi, ale střílel mimo.

Ve 20. minutě Drdlův nákop prodloužil Plhal a Pekárek dostal hlavou míč do sítě – 2:0. Hned na to srovnal parádní střelou Jurnečka – 2:1. Ve 28. minutě hledal Pekárek spoluhráče před bránou, ale Jinek ani Plhal na jeho nabídku nedosáhli. Poté byl po standardce ve vápně stažen Starý, ale píšťalka sudího zůstala němá.

Pět minut před pauzou Drdla v souboji s unikajícím Filippim fauloval a sudí Doskočil vytáhl první kartu v zápase, a to rovnou červenou. Z následné standardky střílel Jurnečka a po teči ve zdi do proti pohybu brankáře srovnal – 2:2.

Skvěle hrající domácí srazil vlastní gól

Domácí byli i v deseti lepším celkem.

Z úhlu střílel tvrdě Janů a hned na to Josífek pálil z vápna nad bránu. Dále zkoušel štěstí Pekárek, Štryncl byl však pozorný. Poté fauloval Jurnečka tvrdě Josífka, ale místo druhé žluté karty mu sudí Doskočil pouze domlouval. O jeho kvalitě svědčí i to, že do zápisu nezapsal ani první žlutou kartu.

V 66. minutě vyslal Jinek do brejku Plhala, ale jeho zakončení zblokoval hostující bek. Chvíli na to centroval Ločárek a málem překvapil Chrásta, když míč skončil na břevně. Poté byl v šanci Filippi, ale domácí brankář ho vychytal. V 80. minutě si centr z pravé strany před dobíhajícími hráči Počítek srazil do své brány Starý a hosté vedli – 2:3.

Bláznivý závěr další branku nepřinesl. V samotném závěru si sudí Doskočil mohl vybrat, zda pískne penaltu pro domácí za jasnou ruku nebo následný šlapák na Skryju. Do píšťalky sice písknul, ale znamenalo to k překvapení všech konec zápasu. Avizované tři minuty se nenastavovaly.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Škoda, že jsme nešli do kabin s vedením. Hosté šťastně srovnali před přestávkou z přímého kopu hned po červené kartě, která bylo hodně přísná. Ve druhé půli jsme podali heroický výkon, ale byli jsme oceněni jen tím, že jsme si dali vlastní gól. Sudí neposlal hosty do deseti ani nám v závěru nepískl jasnou penaltu. Štěstí nám nejde naproti, ale pokud budeme hrát takhle, tak se to zlomí.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - D. Novotný [-] , R. Smejkal [-] , M. Drdla [-] , A. Jinek [-] (74. L. Dvořák [-] ) , Z. Starý [-] , I. Plhal [-] (71. J. Dvořák [-] ) , V. Skryja [-] , M. Pekárek [-] (85. P. Šoustar [-] ) , J. Janů [-] , Z. Josífek [-] (80. L. Buřval [-] )

SK Transformátor Počítky
M. Štryncl [-] - L. Sláma [-] , F. Toman [-] , P. Ločárek [-] - A. Svoboda [-] (6. T. Janů [-] ) , J. Mašek [-] - L. Jurnečka [-] , M. Filippi [-] , M. Kuřítko [-] - O. Zajíček [-] (57. T. Ločárek [-] ) , O. Toman [-]

ŽK: 61. J. Chrást , 70. J. Janů , 75. A. Jinek - 52. P. Ločárek , 58. A. Svoboda . ČK: 40. M. Drdla .
Hráči zápasu: J. Janů - L. Jurnečka .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - PORUPKA František, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radek Smejkal

Expert: Tomáš Laš
Tip experta: výhra hostů

Zdá se, že domácím dlouhá pauza moc nepomohla. V dalším okresním derby půjdou do zápasu v roli favorita hosté a potvrdí to i na hřišti.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů