1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry vezou tři body


Branky


19. M. Minář - 39. D. Havlík , 57. J. Jun , 78. J. Miklík
26

Zápas aspirantů na postup vyšel lépe hostujícímu celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Za slunečného dne na pěkně připraveném hřišti nastoupila domácí foška proti kladivářům. Od začátku bylo jasné, že míč na kopačkách budou mít častěji domácí, což se také potvrdilo, ale do větších šancí se nedostávali. Třebíč se prosadila nakonec po dvaceti minutách hry, když se trefil po přesné kolmici domácí útočník - 1:0. Hamry se však nezalekly a dál dodržovaly taktiku a vydávaly se do rychlých brejků, které však většinou nedosáhly do konce. Až v 35. minutě si kladiváři vyměnili krásně balon na jeden dotek a Dominik Havlík vyrovnal - 1:1. Za tohoto stavu se šlo i do kabin.

Hosté po přestávce rozhodli

Do druhé půle vstoupili domácí s jasným cílem utkání rozhodnout. Dále drželi míč většinou na svých kopačkách, ale jejich útoky končily na velmi dobře organizované obraně hostů. V 70. minutě byl faulován těsně za vápnem útočník hostí Dominik Havlík a k exekuci přímého kopu se postavil Jakub Jun. Ten poslal míč těsně nad zdí a poslal kladiváře do vedení - 1:2. Pro domácí to byl šok a museli hru ještě více otevřít, nicméně jejich zakončení končilo většinou vedle brány Hamrů. Hosté se snažili utkání definitivně rozhodnout, a to se také podařilo. V 80. minutě se dostal do úniku střídající Jaroslav Miklík a krásnou křížnou střelou do šibenice přidal hřebíček do rakve pro domácí - 1:3. Zbytek utkání již hosté především pozorně bránili a odvezli si tak důležité tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK Fotbalová škola Třebíč
SK FŠ Třebíč (web): První domácí utkání nám vůbec nevyšlo. Do utkání jsme vstoupili velice dobře. Soupeře jsme přehrávali a do žádné vážné šance jsme je nepustili. V 19. minutě jsme se po pěkné akci dostali do vedení zásluhou Martina Mináře. Bohužel po hrubé chybě jsme dostali ve 40. minutě vyrovnávací branku. Ve druhém poločase jsme neohrozili branku soupeře a naopak hosté hrozili z rychlých brejků a opět po našich chybách nám vstřelili dvě branky. Kladiváři vyhráli naprosto zaslouženě.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Před zápasem nám trenéři naordinovali přesnou taktiku na tento silný tým. Důležité bylo, že ji všichni plnili a i po vedení domácích jsme se ji dál drželi. Dali jsme nakonec tři krásné branky, ale dnes především obranná činnost a bojovnost celého týmu rozhodla o vítězství.



Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč
J. Slatinský [-] - T. Růžička [-] (68. J. Roupec [-] ) , V. Lampíř [-] , L. Tomek [-] , P. Saitl [-] (33. T. Oberreiter [-] ) - O. Jeřábek [-] , Š. Blažek [-] (53. M. Dobeš [-] ) , M. Minář [-] - M. Bukáček [-] (53. D. Adam [-] ) , M. Hobza [-] (46. M. Jindra [-] ) - V. Dvořák [-]

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] , P. Novotný [-] , J. Zeman [-] , S. Zedníček [-] , J. Jun [-] , V. Zedníček [-] , J. Lóži [-] (74. J. Miklík [-] ) , T. Novotný [-] , V. Franěk [-] , P. Kamarád [-]

ŽK: 57. L. Tomek - 19. T. Pinkava .
Hráči zápasu: J. Miklík , D. Havlík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PORUPKA František - DOLEŽAL Lukáš, DOLEŽAL Kristián.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip experta: výhra hostů

O domácích se nemusíme moc bavit, na podzim předváděli všem soupeřům parádní fotbal, ale kladiváře dobře znám, mají ve svém týmu skvělé ofenzivní hráče, navíc posila Jakub Lóži se hned dvakrát prosadil, body si určitě nějaké odvezou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích