M. Příhoda 12. (p.)
M. Turoň 76. (p.)
2:2
(1:0)
71. R. Ganzwohl
89. P. Kittler (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 15:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři penalty a dělba bodů ve šlágru kola!


Branky


12. M. Příhoda (p.) , 76. M. Turoň (p.) - 71. R. Ganzwohl , 89. P. Kittler (p.)
25

Ve Stonařově se zaskvěli střelci penalt a body se někonec dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí nastoupili do zápasu bez rychlíků Šmardy a Vacka, ale i tak byli lídrovi soutěže vyrovnaným soupeřem. První situace, která stojí za zmínku, se udála už ve druhé minutě, kdy byl ve vápně sražen domácí Bláha, píšťalka sudího zůstala němá. To ve 12. minutě tomu tak již nebylo, zákrok na Škrdlu posoudil sudí jako penaltový a Příhoda se štěstím proměnil – 1:0. Domácí nadále vytrvávali v poctivé hře a hostům toho příliš nedovolovali, do další šance se opět dostal Příhoda, ale neuspěl. Hosté působili lehkovážně a bylo to znát i na jejich rozehrávce. Tu vystihl ve 30. minutě Turoň a předložil do prázdné branky Příhodovi, ten v zakončení selhal a gólem neskončila ani dorážka. Při této situaci došlo ke zranění hostujícího brankáře Procházky, který musel být pár minut na to střídán. To jakoby hosty probralo a do konce poločasu jich bylo plné hřiště. Největší šanci měl Pýcha, který zakončoval prudce na zadní tyč, Měrtl však domácí podržel parádním zákrokem.

Hosté v závěru srovnali

Do druhé půle to byli naopak opět domácí, kteří mohli rozvlnit síť, nejprve přizvedl roh na přední tyči Bláha a Škrdla na zadní tyči minul odkrytou branku. Bláha vystihl rozehrávku hostí, ale k zakončení se nedostal. Asi největší šanci z úvodu druhé půle měl Příhoda, který nasadil housle hostujícímu obránci a zkoušel obstřel na zadní tyč, náhradní brankář se však zaskvěl a střelu vytěsnil na tyč. Poté přebrali aktivitu hosté a to takřka říct až do konce zápasu. Domácí spoléhali hlavně na brejky. Jak už to tak v zápasech Stonařov bývá, domácí držel opět skvělý Měrtl. Hosté měli ve druhém poločase více než 10 rohových kopů, ale vytěžili z nich pouze jedno, ale za to parádní zakončení z vápna, které opět domácí brankář vytáhl na roh. Poté se opět po vystižené rozehrávce hostů řítili do přečíslení Čurda s Příhodou, zakončení však chyběla jak přesnost, tak razance. Hosté se přece jen dočkali, po ztrátě domácích dostihl nákop Pýcha, vrátil zpět do hry na Eliáše, který mezi stojícími obránci našel přesně na malém čtverci rozběhnutého Ganzwohla a ten srovnal stav utkání na 1:1. Chvilku na to se opět skóre měnilo. Příhoda přehodil z autu všechny obránce, balón si před vyběhnuvším brankářem posunul Bláha a byl sražen. Nařízenou penaltu tentokrát s přehledem proměnil Turoň – 2:1. Hosté pak opět zavřeli domácí do šestnáctky, ale vážnější situaci si nevytvořili. Když už se zdálo, že domácí zaskočí dalšího favorita, odpískal sudí v 89. minutě po souboji Bláhy a Havlína pokutový kop ve prospěch hostí. Ten bezpečně proměnil Kittler.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): I bez několika opor jsme hráli s Beranovem vyrovnanou partii. Měli jsme jasnější příležitosti, ale nenaložili jsme s nima dobře, teda hlavně já. Na začátku druhé půle jsme měli odskočit na dvě branky, to se nepodařilo a byla to chyba. Hosté pak drželi častěji míč a byla otázka času, kdy se jim povede gólová akce. Ta se nakonec podařila a my se opět dostali vzápětí do vedení díky nekoncentrovanosti hostující obrany. Remíza je spravedlivá, ale raději bychom dostali jiný gól než z vymyšlené penalty, šance na to hosté měli.




Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - J. Láznička [-] , M. Špaček [-] , M. Čurda [-] , M. Turoň [-] , M. Škrdla [-] , P. Plavec [-] (82. L. Lysý [-] ) , J. Urbánek [-] , M. Příhoda [-] , Z. Bláha [-] , P. Kozojed [-]

TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] (34. M. Kovařík [-] ) - M. Křenek [-] , J. Pýcha [-] , R. Kittler [-] , F. Smejkal [-] , J. Pokorný [-] (74. M. Havlín [-] ) , M. Havlín [-] , R. Ganzwohl [-] , M. Trnka [-] (46. K. Eliáš [-] ) , E. Wendl [-] , P. Kittler [-]

ŽK: 85. L. Lysý - 25. J. Pýcha , 67. K. Eliáš , 75. R. Kittler , 79. P. Kittler .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - ŠETEK Jiří, ZADINA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Vzhledem k poslednímu utkání, které bylo jak pěkné, tak i pěkně vypjaté, očekávám podobný průběh. Hodně branek, hodně karet a jelikož přijede pan Zadina, tak s čistou hlavou tipuji výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích