2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonařov otočil duel v Polné


Branky


27

Hosté orámovali dvěma brankami přestávku a po boji vezou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V první šanci se ocitl Vacek, který se pokusil přehodit domácího brankáře, ale ten úmysl přečetl a dobře zasáhl. Do vedení šli domácí, když použili zbraň, kterou uplatňují často právě hosté. Domácí zaskočili hosty dlouhým vhazováním, které si na malém vápně zpracoval kapitán Procházka a zakončil mezi Měrtlovy betony – 1:0. Hosté mohli srovnat, ale Bláhovo zakončení do prázdné branky vykopl výborně se vracející domací stoper. Udeřilo na druhé straně, když nákop zpracoval kapitán Procházka a prostrčil na Bohdálka. Ten po hraniční situaci vyzrál na vyběhnuvšího brankáře a chladnokrevně zakončil – 2:0. Hrál se zápas se šancemi na obou stranách, ale hosté se stále nedokázali prosadit. Smůlu prolomili hosté ve 38. minutě, kdy se k exekuci po faulu na svojí osobu postavil Příhoda k přímému kopu, razantní přízemní ranou hledal Kozojeda, jehož zakončení instinktivně vychytal výborný Skočdopole, ale na Bláhovu dorážku už domácí obrana zareagovat nedokázala – 2:1. Hosté si vypracovávali další příležitosti, při jedné takové byl ve vápně sražen hostující Škrdla a nařízenou penaltu proměnil Příhoda – 2:2.

Hosté po přestávce rozhodli

Začátek druhé půle stejně jako konec první vyšel opět hostům. Příhodův dlouhý aut po skrumáži v domácím vápně uklidil do sítě Vacek – 2:3. Domácí nepolevovali a vyrovnání byli několikrát velmi blízko. Největší šanci zahodil Staněk, když z dorážky minul odkrytou branku. Hosté mohli přidat pojistku, nejprve Kozojed přestřelil z penalty. Poté Příhodův přímý kop výborně vytěsnil Skočdopole. Těsný rozdíl stále živil naděje domácích, a tak vydrželi v aktivním pojetí hry až do samého konce, ale branku po zbytek zápasu výborně opět uzavřel Měrtl a hosté si tak odvezli všechny tři body.



Sestavy


Slavoj Polná B
J. Skočdopole [-] - M. Šorf [-] (46. J. Dvorský [-] ) , F. Koumar [-] , T. Čaloud [-] , J. Bohdálek [-] - J. Staněk [-] , D. Mühlfeit [-] , P. Juříček [-] , D. Procházka [-] - J. Bohdálek [-] , M. Drápela [-] -

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - M. Čurda [-] (88. Š. Kolár [-] ) , M. Turoň [-] (82. L. Lysý [-] ) , M. Škrdla [-] , P. Plavec [-] , J. Urbánek [-] , M. Příhoda [-] , Z. Bláha [-] , D. Vacek [-] , P. Kozojed [-] , J. Šmarda [-]

ŽK: 68. J. Bohdálek - 42. J. Šmarda , 68. M. Turoň .
Hráči zápasu: J. Šmarda , D. Vacek .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: KOCOUR Erik - STEHLÍK Michal, SRŇÁNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: David Mareš
Tip experta: výhra hostů

Stonařov svým důrazem a stylem hry přehraje Polnou.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů