Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov si s v posledním podzimním kole s chutí zastřílel


0

Zruči se podzim vůbec nepovedl. Symbolem jejich mizerné půlsezóny by mohl být bezpochyby tento zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky do sítě domácích

Na první trefu tohoto klání se čekalo do 8. minuty. Martin Lukáš udržel balón v souboji a nahrál na střed, kam si naběhl Miroslav Černohorský, obešel dva hráče a parádní střelou vymetl pavučiny v pravém horním rohu Klikovy branky. O dvě minuty později využil nedorozumění ve vápně soupeře Jan Valachovič a přidal druhou branku. V 19. minutě Holýšov dlouho obléhal zručské vápno, což vyústilo v přihrávku Petra Majláta, který na malém vápně našel neobsazeného Vojtěcha Moura, a ten si s míčem věděl rady. Vedení mohlo být do konce poločasu navýšeno ještě několikrát, hráči Holýšova se však těžko dostávali do vápna Zruče.

Navýšení skóre

Do druhého poločasu vstoupil Holýšov s velkou chutí a svůj poslední podzimní zápas si chtěl především užít. V 52. minutě to potvrdil znovu Vojtěch Mour, který nadvakrát dostal míč za záda bezmocného Klika. Poté se z ojedinělé šance prosadili i domácí. Michal Kroužel si připravil za vápnem míč na střelu a přehodil výběhnutého Dolejše. Hosté se ale nenechali zahanbit a čtyřbrankové vedení si o pár minut později vzali zpět. Sám před brankářem si totiž se svou šancí poradil Miroslav Černohorský a jeho pokus se nakonec dokutálel až do branky. V 73. minutě již v síti visel šestý gól. Roman Šimka našel přesným centrem ve vápně Jana Valachoviče, který si míč zpracoval a poslal do branky mezi nohama nešťastného Klika. V 83. minutě využil podklouznutí jednoho z obránců Holýšova Adam Král a s míčem u nohy se probil až do vápna, kde byl faulován a sudí Hodek nařídil pokutový kop. K míči se postavil Martin Mašek a bezpečně proměnil. Minutu před koncem si ale konečné slovo vzali opět hosté. Za příliš rychlou přihrávkou do vápna si šel brankář Klik. Míč ale netrefil a dobíhající Jan Valachovič míč z úhlu do branky dostal.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Ondřej Král, trenér domácích: "Špatný začátek utkání, do dvacáté minuty jsme po chybách prohrávali 0:3 a bylo prakticky po zápase. Vlastně jsme tímto utkáním shrnuli ten náš mizerný podzim, který se nám opravdu nepovedl.Tak jsme si ten hořký kalich vyžrali až do dna.

FK Holýšov
Karel Míčka, trenér hostů: "Konečně se nám povedl zápas, kdy jsme první dvě šance proměnili a mohli jsme hrát v klidu, od čehož se odvíjel i náš výkon. Do poločasu jsme vedli 3:0 a utkání jsme dohráli v klidu a pohodě."



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - M. Kroužel [-] , D. Křen [-] (69. M. Fryček [-] ) , P. Hucl [-] (46. O. Král [-] ) , A. Král [-] , L. Husník [-] , T. Jelínek [-] (62. T. Valenta [-] ) , M. Polák [-] , M. Mašek [-] , F. Korelus [-] , D. Král [-]

FK Holýšov
L. Dolejš [-] - R. Šimka [-] , M. Lukáš [-] , P. Jeniš [-] , V. Mour [-] (85. D. Zavadil [-] ) , J. Valachovič [-] , P. Majlát [-] , M. Černohorský [-] , V. Kaas [-] (82. R. Kraus [-] ) , R. Baxa [-] (63. K. Staněk [-] ) , T. Levička [-]

ŽK: 16. L. Husník , 23. T. Jelínek , 54. M. Polák , 86. A. Král - 55. R. Baxa , 59. T. Levička , 80. M. Černohorský .
Hráči zápasu: M. Černohorský , J. Valachovič , V. Mour .
Místo: Zruč. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hodek Jakub - BOGDAN Gabriel, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.