2:1
(1:0)
83. P. Čipera (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozvadov vsítil rychlou branku a vyhrál


Branky


1. M. Šácha , 52. J. Žemlička - 83. P. Čipera (p.)
0

Vedoucí celek z pohraničí tentokrát na svém domácím hřišti přivítal bojovný celek Start Luby. Utkání bylo poznamenáno rychlou brankou domácího týmu, kterou ti, kteří se zapomněli u stánku s pivem, neměli šanci vidět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rekordně rychlá branka

Rozvadovský tým poslední zápasy velmi trápily první poločasy a začátky utkání všeobecně. Do zápasu s Luby tedy vstoupil velmi soustředěněné a velmi aktivně. V patnácté vteřině utkání byla po faulu na středu hřiště ponechána výhoda, z chumlu hráčů vystartoval Lukáš Čížek, navedl si míč na střed a přiťuknul balón Martinovi Šáchovi, který si míč jedním dotekem zpracoval a druhým poslal z levého rohu vápna krásnou plachtící střelu, která se otřela o zadní tyč Kalašovi branky a odrazila se do sítě bezmocného gólmana, který se za míčem jen ohlédl. Na hodinkách hlavního sudího Štökla v tu chvíli běžela 24 vteřina utkání, což znamenalo nejrychlejší gól krajského přeboru v dosavadní sezóně. I nadále ale na hřišti vládli hráči v zelených dresech. V 28. minutě mířil míč po dlouhém nákopu hrajícího trenéra Bronce a následném centru Pavla Kaše na nohu Martina Šáchy, kterému ale druhý gól na poslední chvíli z kopačky ukopl jeden z hráčů Lub.

Penalta v závěru nic neřešila

V 52.  minutě navýšili domácí své vedení. Z trestného kopu z 25 metrů od branky vypálil ostře Patrik Hána. Jeho tečovanou střelu ještě gólman Kalaš vyrazil, zce nepokrytý šutér Jaroslav Žemlička ale míč do branky neomylně dorazil. V 83. minutě byl po dlouhém nákopu do vápna v hlavičkovém souboji trefen do hlavy střídající Jakub Nešpor a rozhodčí Štökl po chvilce otálení odpískal domácímu gólmanovi Makrlíkovi faul a nařídil penaltu proti rozvadovskému týmu. Míš si na značku pokutového kopu postavil Pavel Čipera , poslal brankáře na levou stranu a sám se trefil k pravé tyčce. Bojovný tým Lub se ale ani přes kontaktní gól nenadechnul v závěru utkání k výraznému tlaku, a tři body tak zůstávají v Rozvadově.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí hostů: "Dostali jsme gól ihned po rozehrání, ani jsem ho nestihl postřehnout.. Ovlivnilo to samozřejmě utkání v náš neprospěch. Rozvadov ale byl po celý zápas lepší a zaslouženě vyhrál. My jsme se snažili a hráli jsme co nám soupeř dovolil. Ten nám toho dnes ale moc nedovolil, a i když se nám na konci utkání povedlo snížit z penalty, tak jsme si na závěr žádný tlak vytvořit nedokázali."



Sestavy


TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - P. Hána [-] , L. Viterna [-] , M. Skopový [-] , P. Kaše [-] , J. Křehlík [-] , M. Bronec [-] , L. Čížek [-] , M. Šácha [-] (74. N. Stoilkov [-] ) , J. Viterna [-] , J. Žemlička [-]

TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - F. Sýkora [-] , M. Pivoňka [-] , M. Vejskal [-] - M. Sysel [-] , K. Křížek [-] , P. Čipera [-] , P. Kvítek [-] , M. Havlovic [-] (72. P. Voráček [-] ) - K. Švátora [-] (72. J. Nešpor [-] ) , J. Cole [-]

ŽK: 85. L. Čížek - 88. P. Čipera .
Hráči zápasu: M. Vejskal .
Místo: Rozvadov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Štokl Jiří - KŘEN Jiří, KOHOUT Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.