2:1
(0:1)
38. M. Pinc
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota otočila svůj zápas s Horšovským Týnem


Branky


0

Lhota minulý týden dostala šest branek v Přešticích a chuť si chtěla spravit proti Horšovskému Týnu, který se pohybuje těsně nad sestupovou zónou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horšák se dostal do vedení

Lhota šla do zápasu s velkým sebevědomím a touhou ukázat se před domácími diváky a snažila se hrát aktivně. Hostující hráči ovšem byli na takovou situaci připraveni a domácí borce nepouštěli do velkých šancí. Do jediné velké šance se domácí dostali zhruba po půlhodině hry. Michael Křížek šel sám an brankáře Nováka, ale branku nevstřelil. Ke konci poločasu to nakonec byli právě hráči Horšovského Týnu, kteří otevřeli skóre. Útočník hostů Michal Pinc si vzal míč a podnikl slalom mezi bránícími hráči Sokola. Své sólo zakončil chladnokrevným zakončením k tyči a Horšák si do kabin odnesl vedení 1:0.

Velký obrat

Ačkoliv Lhota držela více míč, do šancí se dostávali hosté. Sám na branku šel Michal Pinc nebo Tomáš Novák, ale ani jeden nedokázal svůj únik zakončit gólovým příspěvkem. V prvním případě si útočník Dynama moc předkopl balón, v druhém trefil hostující záložník pouze gólmana. N asvé spoluhráče navázal i kapitán Marek Falout, který svou střelu poslal mimo branku. Do další šance se dostal i střídající mladík Petr Vavřička, jehož pokus ale gólman Kračmer vytáhl špičkami prstů mimo tři tyče. Otřepané klišé nedáš - dostaneš si tedy vzalo slovo. Po chybě Jana Doležala se míč dostal od Michaela Křížka k Václavu Zelenkovi, jehož nepovedený centr zapadl krásně do šibenice Novákovy svatyně. V tu chvíli stáhnul trenér Nykles hru Lhoty jen na tři obránce a naopak posílil útok, čímž jen potvrdil, že chce získat tři body. Po dalším rohu Týnu následoval daleký odkop až k brance Nováka, který si chtěl dojít pro míč, ke kterému dobíhal i obránce Rubáš, který po křiknutí známého "Mám!" pustil míč. Gólman Novák ale neměl, do souboje vletěl obětavě útočník Matěj Strejček, a sám proti odkryté brance již neměl problém skórovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér domácích: "Po debaklu v Přešticích jsme si chtěli před domácími fanoušky napravit reputaci a získat konečně tři body. Měli jsme velké problémy se sestavou a lepili jsme ji všemožně. Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně, ale bohužel se nám stává, že z brejku nás soupeř potrestá, a to se stalo i dnes a prohrávali jsme 1:0. Ve druhé půli jsme drželi míč, ale šance měl soupeř. Neproměnil, a to bylo asi osudné. I tak jsme chtěli hrát naplno a nakonec se nám povedla zápas vyhrát."

FC Dynamo Horšovský Týn
František Věneček, vedoucí hostů: "Zvládli jsme začátek a nepustili jsme soupeře do velkého tlaku, navíc jsme se dostali do vedení. Ve druhé půli už to vypadalo, že to udržíme, měli jsme asi čtyři gólové šance, potom jsme ale udělali chybu a soupeř vyrovnal. Po naší další chybě jsme dostali i druhý gól a bylo hotovo.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
M. Kračmer [-] - P. Nový [-] , J. Horník [-] , L. Janka [-] , M. Kučera [-] (74. Z. Hackr [-] ) , J. Hrdlička [-] - L. Čejka [-] (68. J. Šroubek [-] ) , V. Fiala [-] - M. Strejček [-] - M. Křížek [-] (93. Z. Paul [-] ) , V. Zelenka [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - D. Novák [-] , J. Černík [-] - M. Čedík [-] , M. Falout [-] , J. Doležal [-] , L. Kordule [-] - M. Pinc [-] - Z. Rubáš [-] , J. Jurko [-] (53. P. Vavřička [-] ) , T. Novák [-]

ŽK: 27. J. Horník , 57. V. Zelenka , 70. M. Strejček , 73. J. Šroubek , 86. P. Nový , 87. L. Janka - 11. J. Doležal , 44. Z. Rubáš , 59. D. Novák , 75. J. Novák .
Hráči zápasu: V. Zelenka .
Místo: Tráva. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Pálek Ondřej - LHOTÁK Luděk, JANDA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.