2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Lhoty s Rapidem rozhodovaly až pokutové kopy


Branky


0

Derby sokolů ze Lhoty a Rapidu z Plzně mělo jako každé správné derby náboj až do konce utkání. O větší atraktivitu se zasloužil i penaltový rozstřel, který rozhodl pro Lhotu gólman Böhm.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapid se ujal vedení po půlhodině hry

Rapid se do ojedinělé šance dostal ve 33. minutě i díky chybě domácí defenzivy. Lukáš Janka se dostal pod tlak dotírajících obránců, který se snažil vyřešit odkopem. Jeho rozehrávku ovšem vystihl kapitán Miroslav Čupalka, přiťukl míč Romanu Kleknerovi, který si před vápnem narazil s Matějem Trojancem a střelou na bližší tyč pokořil Lukáše Böhma a poslal Rapid do vedení 1:0. Trápení Lub v koncovce demonstroval ke konci prví půle Vladislav Fiala, který postupoval z levého křídla sám na brankáře Bekeho, který ovšem uhlídal hubené vedení svého celku. Když v poslední minutě nedokázali domácí využít výhodu volného přímého kopu ze zajímavé vzdálenosti, rozešly se oba celky do kabin za stavu 1:0 pro hosty.

Vyrovnání za pět minut dvanáct

Domácí celek nechtěl v tolik sledovaném derby prohrát, natož před domácím publikem, a tak se snažil o vyrovnání. Svou šancí v 64. minutě pohrdl Jakub Kohout, který z malého vápna netrefil přesně a stav zůstal nezměněn. Ani Matěj Strejček, který zaznamenal v minulém kole za lhotskou rezervu čtyři branky, nedokízal dostat míč nadvakrát do branky, kterou střežil Petr Beke. Ten míč ze sítě lovil až v 83. minutě. Centr z rohového si sice našel Petr Beke, který míč vyboxoval pouze k Matěji Trojancovi, který z levého křídla odcentroval přesně na hlavu střídajícího Davida Křížka, který míč uklidil na zadní tyč, čímž poslal utkání do penaltového rozstřelu.

Netradiční exekutor rozhodl

Po pěti sériích penaltového rozstřelu byl stav vyrovnaný, jelikož všech pět střelců z obou týmů svou penaltu proměnilo. V šesté sérii se k penaltě za Rapid postavil zkušený Jan Buček a svůj pokutový kop poslal vysoko nad branku. Za Sokol si míč na značku pokutového kopu postavil gólman Lukáš Böhm, jenž trefil přesně k tyči a přisoudil bod navíc domácí Lhotě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér domácích: "Hráli jsme derby, soupeř má své kvality, ale my jsme chtěli doma vyhrát a nastoupili jsme s útočnou taktikou. Většinu zápasu jsme kontrolovali hru, ale nedávali jsme góly. Naštěstí jsme v 83. minutě vyrovnali a vyhráli jsme na penalty."

SK Rapid Plzeň
Radek Černický, trenér hostů: "Chybělo nám asi šest hráčů základního kádru a ačkoliv jsme farma Senca, tak tentokrát nám nedali ani jednoho hráče, takže jsme hráli v oslabené sestavě s asi šesti hráči pod devatenáct let, kteří nemají ještě takové zkušenosti. I tak jsme ale asi do 60. minuty drželi krok se soupeřem, ale potom se projevila kvalita soupeřovo hráčů a začali nás přehrávat."



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Nový [-] , J. Šroubek [-] - L. Nejdl [-] , L. Čejka [-] (66. D. Křížek [-] ) , J. Kohout [-] - M. Strejček [-] - V. Fiala [-] , L. Janka [-] , Z. Černý [-] , V. Zelenka [-] (79. J. Horník [-] )

SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - L. Pavlíček [-] (73. J. Popelka [-] ) , D. Tarhaj [-] , J. Kalaš [-] (62. O. Šustr [-] ) , M. Trojanec [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , P. Nový [-] , J. Buček [-] , J. Šindelář [-]

ŽK: J. Kohout , 65. Z. Černý - 90. J. Šindelář , 92. P. Beke .
Hráči zápasu: J. Kohout - P. Nový .
Místo: Tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Homr Michal - HAVRÁNEK Martin, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.