1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 10:15

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid neudržel poločasové vedení a prohrál s Přešticemi


Branky


0

Plzeňský Rapid se brzo ujal vedení, ve druhém poločase ovšem nechal soupeře vyrovnat a dvě minuty před koncem dokonal obrat přeštického týmu střídající Klokan. I díky jeho brance zůstavají tak Přeštice 100% se 6 body po dvou kolech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení Rapid Sportu

Do utkání lépe vstoupil celek z Plzně, který na soupeře vyrukoval s agresivní hrou a zvlášť pohybem dělal Přešticím v prvním poločase velký problémy. První gól tak přišel již ve 13. minutě po velké chybě v přeštické stoperské dvojici. Při snaze o konstruktivní rozehrávku se s míčem až příliš dlouho mazlila, čehož využili rapidští, kterým se podařilo balón čiště vypíchnout a do samostatného úniku vyslat Jana Popelku, který tváří v tvář Růžičkovi nezaváhal a přeštického gólmana dokázal propálit - 1:0. Šance na vyrovnání přišla ke konci poločasu, kdy střela Milana Bouce z volného přímého kopu zpoza šestnáctky plachtila do horního rohu Bekeho svatyně, ovšem domácí brankář na poslední chvíli vyškrábl míč mimo bránu.  

Obrat Přeštic dokonán za pět minut dvanáct

Přeštičtí se z kabin vrátili v mnohem větší herní pohodě, než v jaké vstupovali do zápasu a od prvních vteřin se hnali za vyrovnáním. Proti tomu ovšem byl výborný brankář Beke, který přiváděl útočníky Přeštic k šílenství. Poprvé ale kapituloval v 70. minutě, kdy se přes zhuštěnou obranu dostali hosté kombinací až k vápnu, kde se k míči dostal Pavel Bešta a trefil se přesně mimo dosah Bekeho končetin. Přeštický mančaft gól nakopl, ovšem gól, který by znamenal tři body do tabulky stále nepřicházel. V 83. minutě přišlo na řadu střídání na hostující straně, kdy ze hzřiště odcházejícího Lambora nahradil Václav Klokan. A byl to právě on, kdo si o pět minut později po centru našel ve vápně ztracený míč a nekompromisně propálil vše, co mu stálo v cestě. Přešticím se tak povedlo nepřiznivý výsledek z prvního poločasu zvrátit na svou stranu a do dalšího kola tak půjdou stoprocentní se 6 body v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Radek Černický, trenér domácích: "První poločas byl vyrovnaný s mírnou převahou hostů, šancí moc nebylo. Ve druhém poločase už přidali na tempu a v závěru se štěstím po naší chybě dali rozhodující gól. Za výkon ve druhém poločase si výhru určitě zaslouží."

FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér hostů: "My jsme hráli svůj fotbal, ale Rapid hrál v první půli výborně, běhavě, agresivně, takže jsme měli velké problémy a prohrávali jsme 1:0 po naší chybě. Ve druhé půli už to byl soustavný tlak a čekání, kdy už se to konečně zlomí a otočí, což se nám povedlo v samém závěru, ale bylo to zasloužený."



Sestavy


SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - J. Šindelář [-] (80. J. Hucl [-] ) , F. Soukup [-] (61. J. Harmady [-] ) , L. Pavlíček [-] , J. Popelka [-] (57. T. Navrátil [-] ) , M. Trojanec [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] (52. T. Zajíček [-] ) , P. Nový [-] , J. Buček [-] , P. Liška [-]

FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - V. Uzlík [-] , J. Duchek [-] , S. Turek [-] , V. Lecjaks [-] - M. Zdeněk [-] , M. Bouc [-] (80. J. Ornet [-] ) , I. Blahoudek [-] - J. Pavlík [-] , P. Bešta [-] (90. Z. Sýkora [-] ) , P. Lambor [-] (83. V. Klokan [-] ) -

ŽK: 40. P. Beke , 64. P. Liška , 75. M. Čupalka - 38. V. Uzlík , 64. V. Lecjaks .
Hráči zápasu: M. Zdeněk .
Místo: Plzeň - Lopatárna. Počet diváků: 152. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - ŠÁLKOVÁ Helena, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.