0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První bezbrankový zápas podzimu


Branky


2

Chuchelná přijela zabojovat o body do Hrabové

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli jasně navrch, gól přesto nedali

Měla to být jednoznačná záležitost. Hrabová, jako jeden z nejlepších celků celé soutěže čelila doma Chuchelné, která zatím proplouvá dnem tabulky. S touto myšlenkou v hlavě, nastoupili domácí hráči na plac a pravdou je, že od prvních minut měli jednoznačně navrch. Hosty zatlačili prakticky až na jejich šestnáctku a nedávali jim prostor k jakékoli rozehrávce po zemi. Chuchelná tak musela bojovat o každý metr hřiště a všechny míče směřované na soupeře posílat co nejdál to jenom půjde. Při obléhání soupeřovi šestnáctky se logicky nabízí možnost, zkoušet to z větší dálky a po jedné z takových střel se Hrabová skoro ujmula vedení, ale Šimonův projektil se odrazil od břevna ven z brány. Do kabin se šlo za stavu 0:0 a výsledek se určitě víc zamlouval hostům.

Chuchelná vydržela i ten největší tlak a domů si veze bod

Po té co si hráči Hrabové vyslechli důraznou promluvu od trenéra, měli ještě větší motivaci zápas vyhrát. I v druhém poločase to tak byl zápas na jednu bránu, ale pořád bez větších šancí. Útočníci domácího mužstva neměli seřízenou mušku a většina jejich pokusů se mezi tři tyče nevešla, a pokud ano tak je zlikvidoval brankář hostů Náhlík. Co se týče ofenzivní hry Chuchelné, tak ta nebyla v zápase prakticky žádná. Brejky hostů často končili už na jejich půlce a během 90 minut neletěla ani jedna ze střel do brány domácích. V závěrů utkání se Hrabové přece jenom naskytla obrovská tutkova. Ránu z pár metrů ale tahal pohotovým zákrokem z čáry Náhlík a vymazal tak úsměv z tváře domácích hráčů. Když potom foukl rozhodčí naposledy do píšťalky, tak se vyčerpáním svalil k zemi nejeden hráč. Chuchelná si tak připsala důležitý bod z venkovního hřiště a Hrabová ztratila náskok na první místo.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Hrabová
Milan Bacujlak (trenér): “Jsem zklamaný jak naší hrou, tak výsledkem, takovému soupeři jsme měli dát 4 góly a zápas jednoduše vyhrát.”

TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): “Chtěli jsme hrát zezadu, zahušťovat prostor a to se nám taky dařilo. Soupeř nás sice tlačil, ale do moc gólovek jsme ho nepustili, a proto si myslím, že remíza je to zasloužená.”



Sestavy


TJ SOKOL Hrabová
Z. Lukša [-] - J. Kroker [-] , A. Volf [-] , M. Šimon [-] (79. O. Ciesarik [-] ) , T. Valošek [-] , M. Brablec [-] , M. Mrva [-] , M. Olšar [-] (81. J. Válek [-] ) , V. Loska [-] , R. Drulák [-] , M. Ondračka [-] (68. I. Forman [-] )

TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - D. Stefek [-] , F. Kocián [-] , M. Jiřík [-] - J. Gargoš [-] (82. P. Šrámek [-] ) , D. Honěk [-] , L. Konečný [-] - J. Hradil [-] , P. Valenta [-] - M. Depta [-] (84. D. Lokaj [-] ) , P. Depta [-]

Hráči zápasu: T. Náhlík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SVOBODA Marian - SZKUTA Petr, PASTERČÁK Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Václav Pchalek
Tip experta: výhra domácích

“Hrabová je zatím jeden z nejlepších týmu, a proto věřím, že hosty porazí.”

Tip: výhra domácích