5:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další nepříjemná porážka pro Bolevec


Branky


47. M. Lopata , 74. M. Rubricius , 81. J. Vild , 84. A. Cirok , 86. J. Vlk - 90. M. Bublík
30

Bolevec zpočátku hrozil, měl více ze hry, ale... Nedáš, dostaneš. Fotbal je nahoru - dolů a neproměněné šance neodpouští.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

S chutí do zápasu a honbou za prvními letošními body se Bolevec pustil do svého soupeře velmi nebojícně. A domácí chvíli nevěděli, kde jim hlava a nohy stojí. Jenže nemohoucnost proměnit své připravené šance nakonec vybídla domácí k postupnému srovnání tempa hry. Hosté to ještě nevěděli, ale svých nevyužitých šancí následně hořce litovali.

Šest branek za poločas a body pro Chotíkov

Boleveckou obranu jako první z domácích provětral už ve 47. minutě Miroslav Lopata, který vstřelil první branku v zápase. Bolevec po poločasovém odpočinku ještě sahal po vyrovnání a obranu se snažil držel pevně, ale fyzička hostům nakonec došla příliš brzy. V 74. minutě padla druhá branka v zápase, do statistik se zapsal Rubricius a následovala gólová smršť. V posledních deseti minutách hry se ještě třikrát prosadili domácí, za které střílel Vild, střídající CirokVlk. Bolevci bylo umožněno pouze mírné korigování v poslední minutě zápasu střílejícím Bublíkem. Bolevec tak se Staňkovem stále zůstává bez bodu.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, hrající trenér domácích: Prvních 30 minut byli jednoznačně lepší hosté a měli jsme velké štěstí, že jsme neinkasovali jako první, což by bylo velmi nepříjemné. Od této chvíle jsme převzali otěže zápasu do svých rukou i proto, že Bolevec úplně odešel fyzicky a my jsme začali být silnější na míči i v kombinaci. Vinou naší střelecké nemohoucnosti to bylo celkem dlouho otevřené, ale postupem času jsme to dokázali vyjádřit zaslouženě i gólově. Jsem rád, že se prosadili kluci kteří gól vyloženě vstřelit potřebovali a zlepšili si tak sebevědomí do dalších těžkých zápasů.

SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář hostů: Po vyrovnaném prvním poločasu, kdy mohl padnout gól po šancích na obou stranách, rozhodla bohužel situace ze začátku druhého poločasu. Po mé chybě domácí vstřelili první branku a dostali se do vedení. Bohužel, po druhé obdržené brance se naše hra stala chaotická a zápas jsme si prohráli zaslouženě po našich chybách. Je třeba se z toho poučit a do příštího zápasu jít s čistou hlavou.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
L. Němec [-] - J. Kluska ml. [-] , F. Vraštil [-] (70. A. Cirok [-] ) , J. Vlk [-] , J. Vild [-] , M. Rubricius [-] (83. D. Soukup [-] ) , M. Prais [-] (46. M. Míka [-] ) , M. Lopata [-] (78. L. Vlk [-] ) , D. Míka [-] , P. Kučera [-] , K. Klepal [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - J. Toman [-] , M. Pelnář [-] , D. Vávra [-] , M. Bublík [-] , D. Humpál [-] , J. Šanoba [-] , Z. Klein [-] (84. F. Vetešník [-] ) , J. Kašpar [-] (34. J. Šplíchal [-] ) , M. Zítek [-] (84. J. Pelnář [-] ) , J. Hibler [-]

ŽK: 32. P. Kučera , 69. M. Rubricius - 28. M. Pelnář , 48. D. Humpál , 62. J. Hibler .
Hráči zápasu: K. Klepal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - ŠIMEK František, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš György
Tip experta: výhra domácích

1, jinak by mě Kůča sežral.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza