Ve Zruči byla k vidění osmibranková přestřelka


Branky


15. M. Knakal , 28. R. Kubeš , 57. M. Knakal , 58. O. Mašek , 62. K. Frýbert - 55. M. Wolf , 70. D. Kobes , 75. M. Wolf
31

Tlumačovu se daří, zejména tedy na domácím hřišti, ale i ve Zruči ukázal svou kvalitu v jednoduché přímočaré hře. Domácí museli být ostražití do posledníchvíle, aby se hostující sniper Wolf pořádně nerozstřílel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe domácím

Zruč si od samého začátku počínala více kreativněji, kdežto taktika Tlumačova byla jednodušší, za to přímočařejší. Tento styl po zápase ohodnotil trenér domácích, jako "anglický styl z 90. let". A domácí na něj byli připravení. Určovali tempo hry a brzy se dostali do vedení. V 15. minutě se prosadil Martin Knakal a před půlhodinou hry navyšoval na 2:0 střeďák Radek Kubeš. Domácí byli v pohodě a i když už se do přestávky neprosadili, věřili si na další branky ve druhém dějství.

Smrtelná pětiminutovka hosty nezlomila

Tlumačov hrál pořád svůj styl, až se mu jeho počínání vydařilo. V 55. minutě snížil na rozdíl jedné branky hostující sniper Martin Wolf a trenér domácíh byl hodně slyšet. Jeho hráči následně na nic nečekali a během pěti minut nasázeli Tlumačovu tři branky, což pro hosty znamenalo v 62. minutě nepříznivý vývoj s rozdílem čtyř branek. Postupně vsítili Martin KnakalOndřej MašekKenneth Frýbert. Zdálo by se, že se utkání už bude jen dohrávat, ale hosté nesložili zbraně. V 70. minutě korigoval skóre David Kobes, o pět minut později následován Martinem Wolfem. Tohoto chlapíka ale není radno pouštět k častému zakončení a domácím obráncům to bylo patřičně vysvětleno. Tlumačov ještě sahal po jedné brance, ale ta nepřišla a když se do konečného hvizdu skóre 5:3 nezměnilo, mohlo pár přítomných diváků zatleskat pěknému fotbalovému představení.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jaroslav Urbánek, trenér domácích: Důležité utkání jsme zvládli, ale nebylo to jednoduché. Hosté hrají typický anglický styl z 90. let - žádná mezihra a jen nakopávané míče a souboj. My naštěstí v zápase byli produktivní, a tak diváci viděli sice průměrný fotbal, ale hodně gólů. Takže spokojenost ve Zruči byla.




Počet diváků: 45. Rozhodčí: Schveinert Radek - KŘÍŽ Lukáš, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 10. 2020 20:55
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jakub Volák

Expert: Pavel Javorský
Tip experta: výhra domácích

Tlumačov má sice v letošní sezoně výborně výsledky, ale Zruč se oklepala ze špatného začátku a zápas dotáhne do vítězného konce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů