1:4
(1:2)
6. V. Patrák
43. V. Patrák (p.)
50. L. Tůma (vl.)
84. V. Patrák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 10:30

5.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavia Karlovy Vary doma nestačila na béčko Sparty. Hattrickem zazářil Patrák


Branky


20. M. Psohlavec - 6. V. Patrák , 43. V. Patrák (p.) , 50. L. Tůma (vl.) , 84. V. Patrák
13

V předchozích dvou zápasech béčka Sparty vstřelil hattrick Daniel Turyna, ten nyní vyšel střelecky naprázdno, ale stejným kouskem ho zastoupil Vojtěch Patrák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sparta byla od začátku aktivnější

Hosté vstoupili do utkání aktivně a ve 3. minutě si vytvořili první zajímavou možnost. Patrák zahrával přímý kop před vápnem, jeho střelu na vzdálenější tyč domácí brankář Chára vyrazil a Piško z dorážky minul branku. V 6. minutě se hosté dostali ke kombinaci, kterou úspěšně přízemní střelou zakončil Vojtěch Patrák, 0:1. V 11. minutě zahrozili domácí, Skalův centr vyrazil gólman Kotek na rohový kop. V 19. minutě mohli náskok Sparty postupně navýšit Gabriel s Turynou, ale ani jedna hlavička se neujala. Ve 20. minutě kontrovali útočnou akcí domácí. Martin Psohlavec vyslal v velkého vápna  střelu na vzdálenější tyč a ta skončila za zády brankáře Kotka, 1:1. Po půlhodině hry se hosté již radovali z branky, ale dle pomezního sudího padla branka po dorážce Novotného z ofsajdu. Novotný si mohl spravit chuť o chvíli později, ale centr Gabriela nedokázal umístit do branky. Ve 35. minutě byl v šanci opět Novotný, po přihrávce Patráka však nepřekonal Cháru, který dobře vyběhl. Ve 42. minutě hlavní rozhodčí po střetu domácího beka s Amblerem nařídil pokutový kop. Ten proměnil tvrdou střelou do středu branky Vojtěch Patrák a určil tak poločasové skóre na 1:2.

Patrák dovršil hattrick

I vstup do druhé půle se povedl lépe hostům. Hned po začátku vyslal Novotný pas na Turynu, který přeloboval brankáře, ale trefil pouze břevno karlovarské branky. V 50. minutě poslal do vápna střílený centr hostující Gabriel a Ludvík Tůma si srazil míč do vlastní sítě, 1:3. Hosté i přes dvoubrankový náskok nadále hrozili. Z jedné šance trefili břevno a poté Amblera vychytal brankář Chára, když konečky prstů dokázal míč vytlačit nad břevno. V 72. minutě hosté chybovali v rozehrávce a domácí útočník se snažil přelobovat brankáře Kotka, to se mu povedlo, bohužel pro domácí ale o kousek přeloboval také břevno. Poté se do šance dostal domácí Mandula, jeho střelu z vápna však dokázal Kotek vyrazit. V 84. minutě se hosté dostali do protiútoku, který dokázal zakončit Vojtěch Patrák, který završil hattrick a zároveň určil konečné skóre na 1:4.

 

Zdroje: Web FC Slavia Karlovy VaryWeb AC Sparta Praha



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Marián Geňo: Když dostaneme rychlý gól na začátku, tak nás to přirozeně přibrzdilo. Sparťanům narostly křídla. Pak jsme ve dvacáté minutě vyrovnali a už se i hra celkem vyrovnala. Měli jsme dost standartních situací ale v nich jsme nebyli dostatečně důrazní. Rozhodl konec prvního a začátek druhého poločasu. Soupeř odskočil o dvě branky. To se pak už těžko vrátíte do zápasu. Ale od 65. minuty jsme Spartu dokázali přitlačit, měli i dvě jasné tutovky, jenže ani Mandula, ani Vokáč snížit nedokázali. I standartek jsme měli dost, ale chybí nám v nich větší důraz a předvídavost. Chvíli před koncem soupeř potvrdil zaslouženou výhru čtvrtým gólem. Osobně si cením, že i za nepříznivého stavu kluci dřeli do úmoru, povést se snížit na 2-3, mohl konec být zajímavější. Jenže bohužel pro nás se to nepovedlo. Mrzí mě tři laciné branky, po našich chybách. Zvlášť je škoda, že dvakrát vyhrajeme venku a před našimi fanoušky odcházíme podruhé s prázdnou.

AC Sparta Praha B
Michal Horňák - trenér: Pro nás to bylo velmi bojovné a těžké utkání, kdy jsme tentokrát neměli posily z áčka. Hráli jsme venku u houževnatého soupeře. Povedl se nám opět vstup do zápasu, kdy jsme vedli 1:0. Myslím si, že soupeř byl velice zdatný, zatlačil nás chvilku do defenzivy a my jsme upustili od vysokého presinku. Zvládli jsme to jinak celkem dobře, ve druhém poločase už jsme dominovali jak pohybem, tak i brankově a zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - L. Tůma [-] , M. Psohlavec [-] , D. Tesař [-] (58. J. Hudec [-] ) , P. Maňák [-] (83. J. Prágr [-] ) , D. Mandula [-] , V. Vyleta [-] , R. Vokáč [-] (74. T. Fencl [-] ) , M. Pěkný [-] , Z. Skala [-] , M. Jáša [-]

AC Sparta Praha B
F. Kotek [-] - M. Piško [-] , O. Novotný [-] (50. L. Vácha [-] ) , A. Gabriel [-] (77. K. Tvaroh [-] ) , D. Turyna [-] , M. Ryneš [-] , I. Gelashvili [-] , T. Jonáš [-] , M. Ambler [-] (83. V. Dudl [-] ) , V. Chervak [-] , V. Patrák [-]

ŽK: 42. L. Tůma , 76. J. Hudec - 29. O. Novotný , 64. L. Vácha , 67. T. Jonáš , 70. M. Ambler , 87. M. Ryneš .
Hráči zápasu: V. Patrák .
Počet diváků: 580. Rozhodčí: Kvítek Michael - ŘEHÁČEK Lubomír, PEKAŘ Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů