Píšť porazila Kylešovice


Branky


17

Domácí vyhráli o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť šla do vedení

Píšt přivítala na svém hřišti v nedělním odpoledni tým z Kylešovic a skoro po celý zápas byla lepším týmem a vedoucí branku vstřelila už ve 2. minutě, když rohový kop kapitána Patrika Morice našel na přední tyči Kudlíka, jenž hlavou nedal brankáři Richterovi žádnou šanci – 1:0. Mezi druhou a devátou minutou zatlačila domácí družina hosty a hrozila po sérii rohových kopů, ale z tohoto mráčku nezapršelo. Po půlhodině hry vykopával domácí šanci z brankové čáry hostující stoper Kozelek. Hosté zahrozili těsně před přestávkou, když po ose Fruncek, Sedláček doputoval míč k Rampáčkovi, který ale špatně seřídil mířidla.

Píšť navýšila vedení

Na začátku druhé půle zazlobila hostující ekipa. Nejdříve měl nadějnou příležitost Vavrečka, a po něm přeloboval brankáře Mrvu Sedláček, ale balon zamířil mimo tři tyče. Domácí přidali druhou branku až po hodině hry, když se míč po několika odrazech dostal k Málkovi, který ho poslal nechytatelně k tyči hostující svatyně – 2:0. V 64. minutě vykřesal jiskérku naděje pro hosty po přesné přihrávce Fruncka přesnou střelou Sedláček – 2:1. Vyrovnat mohly Kylešovice hned vzápětí, ale Rampáček zblízka zamířil nad branku. Naděje hostů tak žila pouze sedm minut, když po krásné kolmici šel Málek sám na brankáře a nadýchaným obloučkem ho přehodil – 3:1. Pět minut před koncem utkání prodloužil standardku hlavou do sítě nestárnoucí veterán Návrat – 4:1. Po zbytek času se zápas už jen dohrával.

 

Píšť zajíždí příští kolo do Litultovic. Kylešovice budou hostit Komárov.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Patrik Moric (kapitán): Byli jsme lepší, souhra sice skřípala, ale odmakali jsme to. Uvidíme co předvedeme v dalších zápasech.

FK Kylešovice
René Černohorský (trenér): Domácí vyhráli zaslouženě, ale hodně jsme jim k tomu pomohli svými chybami. Hned v úvodu jsme inkasovali z rohového kopu. Po hodině hry po naši chybě jsme dovolili domácím navýšit skóre. Pak jsme začali být nebezpeční. Snížili jsme a mohli jsme dokonce vyrovnat. Platilo však pravidlo nedáš, dostaneš. Domácí dali třetí branku a poté přidali i čtvrtou a už se čekalo jen nakonec zápasu. Gratulujeme domácím k výhře.



Sestavy


TJ Slavia Píšť
D. Mrva [-] , P. Žižka [-] (61. O. Kalivoda [-] ) , D. Ivan [-] , A. Málek [-] (82. M. Návrat [-] ) , L. Svoboda [-] , P. Moric [-] , K. Moric [-] (80. R. Holuscha [-] ) , M. Habura [-] , O. Zug [-] , L. Mrva [-] , T. Kudlík [-]

FK Kylešovice
T. Richter [-] - M. Vavrečka [-] , V. Dočkal [-] , V. Černohorský [-] , D. Škulavík [-] (71. T. Dihel [-] ) , M. Sedláček [-] , F. Otipka [-] (31. T. Lestly [-] ) , J. Fruncek [-] , P. Kozelek [-] , M. Holčapek [-] , M. Rampáček [-]

ŽK: 25. T. Kudlík , 29. O. Zug , 74. O. Kalivoda - 73. P. Kozelek .
Hráči zápasu: A. Málek - M. Holčapek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŽIDEK Aleš - VRBA Martin, ŠAFAŘÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 8. 2020 02:49
Hodnocení zápasu
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Píšť sice v poháru podala tragický výkon, ale ligové zápasy ji ještě více nakopnou a nový trenér se bude chtít předvést před svými fanoušky.

Tip: výhra domácích

Oslabené Kylesovice, body nezískají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra domácích

Píšť potvrdí roli favorita a vstoupí do soutěže vítězně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích