3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice porazily oslabenou Píšť


Branky


21

Litultovice si připsaly první tři body v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice se dostaly do vedení

Hosté přijeli pouze v deseti hráčích a od toho se odvíjela situace na hřišti. Po sedmi minutách se ujaly Litultovice vedení, když Vaculík našel autovým vhazováním za obranou nabíhajícího Drápala, který propálil brankáře Mrvu – 1:0. Po dvaceti minutách se dostal k parádní střele Lebeda, ale jeho volej zázračně vyrazil brankář Mrva. Po půl hodině hry se do balónu opřel Minarčík, ale Mrva předvedl opět parádní zákrok Na konci prvního poločasu narýsoval přihrávku Šeuer do šestnáctky Čermínovi, který se střetl s vybíhajícím brankářem, který ho fauloval. Střet byl tak neštastný, že domácí hráč to odnesl zlomenou nohou a musela pro něj přijet sanitka. Redakce fotbalunas přeje Honzovi Čermínovi brzké uzdravení. Gólman Mrva dostal červenou kartu, ale penaltu Šeuerovi vychytal kapitán Patrik Moric. 

Litultovice navýšily vedení až v závěru zápasu

Událost z konce poločasu ovlivnila tempo zápasu. Hrálo se ve vlažném tempu. Domácí měli obrovskou převahu, ale jejich zakončení bylo hodně tragické. Dvojnásobnou přesilovku využily tak Litultovice až v závěru zápasu. Nejprve v 82. minutě po nahrávce Drápala překonal Adamčík nadvakrát hostujícího brankáře – 2:0. Poslední gól přidali domácí minutu před koncem, když nahrávku Hoppa umístil k tyči s přehledem Beníšek – 3:0.

 

Litultovice jedou příští kolo do Kylešovic, Píšť bude doma hostit Štítinu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (kapitán): Všechny nás dnes mrzí zranění našeho kamaráda Honzy Čermína. Myslíme na něj všichni. Zápas to byl upřímně nedívatelný, bojovný a troufnu si říct, že nezajímavý. Jediné pozitivum jsou dnes 3 body.

TJ Slavia Píšť
Patrik Moric (kapitán): Všichni co jsme se sešli do toho dali srdce za to jim strašně moc děkuji, bohužel jsme prohráli, ale to se stává. Klukovi co se stala ta hrozná věc aspoň takhle chci popřát brzké uzdravení.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - M. Drápal [-] (83. M. Hopp [-] ) , J. Tengler [-] , D. Lebeda [-] (70. O. Haas [-] ) , P. Fiala [-] , Š. Šťavík [-] , O. Doležel [-] (53. L. Hlub [-] ) , J. Čermín [-] (45. O. Adamčík [-] ) , A. Vaculík [-] (78. O. Beníšek [-] ) , M. Šeuer [-] , O. Minarčík [-]

TJ Slavia Píšť
P. Žižka [-] - D. Mrva [-] , A. Málek [-] , O. Kalivoda [-] , M. Pawlenka [-] , M. Habura [-] , D. Ivan [-] , T. Jaroš [-] , K. Moric [-] , P. Moric [-] , O. Vlha [-]

ŽK: 65. P. Žižka , 68. K. Moric . ČK: 44. D. Mrva .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - ČECH Zdeněk, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Domácí se v Těškovicích prezentovali skvělou hrou, kterou proti Píšti potvrdí a ze svého placu si nenechají vzít body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích