Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice potvrdily roli favorita


Branky


20

Stěbořice pokračují v krasojízdě, tentokrát jejich formu odnesla Melč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o jednu branku

Favorizované Stěbořice se ujaly vedení už ve 2. minutě, když dravě do šestnáctky pronikl Jamnický a jeho přihrávku zkušeně zasunul do branky Šmalec – 1:0. Po čtvrt hodině hry vyšperkoval akci Kokoška Martin Dietrich, jehož střela napnula hostující síť – 2:0. Ve 20. minutě mohli domácí vést již o tři góly, ale střela Martina Dietricha z malého vápna skončila nad brankou. Poté domácí polevili a pustili do hry i hosty. Melč se brankově prosadila, ale až v závěru prvního poločasu, když prudký centr Martínka hlavou nechytatelně umístil do protipohybu brankáře Wáleczek – 2:1. 

Stěbořice vedení navýšily

V 54. minutě zahrál hostující obránce v pokutovém území rukou a kapitán Tomáš Dietrich z penalty nedal brankáři Lebedovi šanci – 3:1.Od té doby Stěbořice na trávníku dominovaly. V 70. minutě zazdili velké šance Tomáš Dietrich a po něm Král. O chvíli později vychytal Jakuba Fiedlera hostující brankář Lebeda. Deset minut před koncem utkání našel ve vápně Burda Tomáše Dietricha, který uklidil merunu přímo k tyči – 4:1.V 82. minutě se zaskvěl opět brankář Lebeda proti střele Kokoška. V 88. minutě po dlouhém nákopu Kleina kapitán Martínek přímo z voleje vymetl šibenici domácí svatyně – 4:2. V samém závěru stanovil Josefus tečovanou střelou konečné skóre zápasu – 5:2.

 

Stěbořice jedou příští kolo do Závady. Melč bude hostit Jakartovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Vstoupili jsme výborně do zápasu a prvních dvacet minut jsme na trávníku kralovali. Dokázali jsme vsítit dvě branky. Pak jsme trochu polevili a soupeř do poločasu snížil. Na počátku druhé půle jsme vstřelili třetí branku a od té doby jsme na hřišti dominovali.

TJ Sokol Melč
Michal Martínek (kapitán): Soupeř měl celý zápas hru pod kontrolou a hrál si s námi jako kočka s myší. Jejich výhra je zasloužená. Soupeři gratulujeme a přejeme hodně štěstí do dalších zápasů.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - R. Kokošek [-] , P. Prusek [-] , T. Dietrich [-] (83. O. Fidler [-] ) , M. Josefus [-] , M. Dietrich [-] , K. Havlásek [-] (50. M. Paleta [-] ) , O. Šmalec [-] , M. Jamnický [-] (46. P. Čavera [-] ) , J. Fiedler [-] (78. D. Burda [-] ) , F. Kramný [-] (46. T. Král [-] )

TJ Sokol Melč
J. Lebeda [-] - J. Gašparik [-] - O. Wáleczek [-] , M. Martínek [-] , T. Švihálek [-] , D. Štencel [-] (60. T. Vícha [-] ) , F. Mikulinec [-] , D. Ladner [-] , P. Prda [-] , J. Vlček [-] , M. Klein [-]

ŽK: 26. M. Josefus - 89. T. Vícha .
Hráči zápasu: P. Prusek , T. Dietrich - J. Lebeda .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - RUČKA Jakub, JAMNICKÝ Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Štěbořice jsou doma silné a Melč je slabší

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Stěbořice si doma poradi s Melčem a vyhroujou o 2 góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích