5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předhradí si odvezlo "bůra"


Branky


13. D. Hora , 25. J. Najmon , 48. J. Najmon , 59. J. Najmon , 66. D. Hora
2

Ve 2. kole Postřižinského přeboru mužů se střetly týmy, které v minulém kole získaly 3 body. Domácí Trnavan Rožďalovice přivítal na svém hřišti nováčka soutěže, TJ Předhradí. 153 diváků vidělo slušnou porci gólů a mohou slavit zisk 3 bodů. Domácí útočník Dominik Hora se osamostatnil na čele tabulky střelců. Po 2 kolech má na svém kontě 6 branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2 branky do poločasu

Domácí do utkání vstoupili aktivně a ve 13. minutě zápasu se ujali vedení, kdy se gólově prosadil s číslem 7 hrající Dominik Hora - 1:0. O 12 minut později se znovu měnilo skóre. Svůj první gól zápasu vstřelil Jakub Najmon a prohloubil tak gólový rozdíl mezi oběma mužstvy - 2:0. Do poločasové přestávky diváci další gól neviděli. Několika střeleckým pokusům chyběly gólové parametry nebo jim v cestě stál brankář. Sem tam se objevil nějaký ostřejší zákrok, ale rozhodčí Milan Kubera do přestávky žádnou kartu nevytáhl. Po hvizdu sudího se tak šlo do kabin za stavu 2:0 pro domácí Trnavan.

Najmon dokonal hattrick

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako ten první. Po 180-ti vteřinách hry svůj druhý gól v utkání zaznamenal Najmon a ve 48. minutě se tak opět měnilo skóre na 3:0 pro mužstvo domácích. O 11 minut později se opět gólově prosadil s 18 na zádech hrající Jakub Najmon a zkompletoval svůj hattrick - 4:0. Svojí dominanci v utkání potvrdili hráči domácích v 66. minutě zápasu. Druhou branku si na svoje střelecké konto připsal autor prvního gólu Hora - 5:0. Do konce utkání už diváci další branku neviděli. Největším vzrušením tak byla v 88. minutě jediná žlutá karta utkání, kterou obdržel domácí Petr Vlasák. Po pohodlné výhře mohou domácí slavit zisk 3 bodů a posun na 1. místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Trnavan Rožďalovice
Jakub Najmon, útočník: "Do dalšího zápasu jsme skvěle poskládali obranu. Hrála zodpovědně, hra byla kombinační i přes pár nepřesností. Potvrdili jsme roli favorita a vyhráli rozdílem třídy 5:0. Nováčkovi přeji do sezóny mnoho štěstí."




Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
J. Špígl [-] - M. Jeník [-] (62. P. Vlasák [-] ) , T. Hoffmann [-] , M. Paroulek [-] , T. Živnůstka [-] (69. M. Fadrhons [-] ) - L. Dont [-] , B. Kulychok [-] (59. J. Beneš [-] ) , J. Chlomek [-] (35. M. Havránek [-] ) , J. Hojsák [-] - J. Najmon [-] , D. Hora [-] -

Předhradí
P. Kimmel [-] - J. Horák [-] , J. Malý [-] , R. Mathé [-] , P. Malý [-] (82. M. Hrabal [-] ) , M. Dobiáš [-] , Z. Trumpus [-] , R. Čepelák [-] (24. L. Salava [-] ) , L. Hart [-] , K. Řehák [-] , J. Svoboda [-]

ŽK: 88. P. Vlasák .
Hráči zápasu: J. Najmon , D. Hora .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: Kubera Milan - HLAVÁČ Michal (N), VOKNĚR Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích