Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 16:00

7.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Bohemie opět nadělovala


1

Podobně jako v předchozím kole se utkala rezerva Bohemie Poděbrady s celkem, který se nachází ve spodní části tabulky. Po první půli vedla Bohemia Poděbrady B již 0:2 a ani v půli druhé se toho moc nezměnilo. Stejně jako v minulém týdnu hráči Poděbrad nastříleli 6 branek a z Přehradí si odvezli 3 body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na zápase fotila Ilona Brtnová. Děkujeme!



Ohlasy k zápasu



FK Bohemia Poděbrady B
Jakub Málek, brankář: “Ačkoliv musíme ocenit elán a kvalitu domácího celku, tak jsme si byli největším soupeřem opět především my sami a naše slabá produktivita v proměňování šancí. V závěru prvního poločasu se nám ale podařilo přestát několik nebezpečných závarů soupeře, zavánějících nepopulárním gólem do šatny a v úvodu druhé půle jsme třetím střeleckým úspěchem poměrně rychle unikli z osidel pověstné Csaplárovi pasti. To byly patrně rozhodující okamžiky utkání a poté už to bylo spíše o podobě jeho konečného výsledku, i když ani domácí rozhodně nemuseli skončit s nulou na kontě vstřelených branek.”



Sestavy


Předhradí
P. Kimmel [-] - J. Horák [-] (85. M. Hrabal [-] ) , J. Malý [-] , R. Mathé [-] , O. Matějka [-] (79. M. Matějka [-] ) , M. Dobiáš [-] , Z. Trumpus [-] , L. Salava [-] (46. T. Korenc [-] ) , L. Hart [-] (74. M. Souček [-] ) , K. Řehák [-] , J. Svoboda [-]

FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - D. Rulc [-] , D. Schulz [-] (76. D. Havránek [-] ) , M. Čermák [-] , J. Archalous [-] (54. J. Bělohoubek [-] ) , D. Buldra [-] (46. O. Martínek [-] ) , O. Soukup [-] (83. T. Zima [-] ) , J. Rezek [-] , L. Hruška [-] , F. Souček [-] (46. O. Bareš [-] ) , R. Brtna [-]

ŽK: 64. J. Malý , 73. K. Řehák - 69. D. Schulz .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Černý Martin - VOLF Zdeněk, KUBERA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Konejl

Expert: Jan Truksa
Tip experta: remíza

Venku Poděbrady zatím bída. Nováčkovský elán proti tomu, vychází mi křížek.