0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rynholecká převaha gól nepřinesla


Branky


17

Na Olešnou zavítal v rámci druhého kola rynholecký Baník. Domácí soutěž rozjeli velmi dobře, když si připsali vítězství na lišanské půdě. Hosté zaváhali v Pustovětech, kde doplatili na neproměněné šance. Stejně tak tomu bylo i nyní...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Rynholec do zápasu nastoupil aktivně, naopak Olešná zakládala na poctivé defenzivní činnosti s možností přechodů do brejkových situací. K těmto se ale dostávali velmi zřídka. Byli to fotbalisté Baníku, kteří se dostávali do zajímavých příležitostí. Tou největší byla střela Stránského, Fiedler ale pohotově zasáhl. A když ani Wittmayer po svém vniknutí ze strany do vápna domácího brankáře nepřekonal, šlo se do kabin za nerozhodného stavu.

 

 

Sedmnáct penaltových sérií

Taktiky obou celků se do druhé půle nezměnily. Rynholec nadále útočil a šel za gólem, domácí se ale bránili. Organizovaně zezadu řídil obranu T. Vodrážka, střed hřiště kontroloval zkušený Hlavsa. Baník se znovu dostal do několika šancí. Wittmayer ale samostatný nájezd na Fiedlera neřešil dobře, střela Perlíka a Berana z malého vápna také gólem neskončila. I domácí se ale dostali do ojedinělé šance, skóre se ale neměnilo. A to ani po gólovce Mrázka, který hlavou neusměrnil míč za Fiedlera.

 

Zápas dospěl do konce řádné hrací doby a šlo se do penalt. Nevděčná loterie byla ukončena až v sedmnácté sérii, po které se rozhodlo, že plusový bod putuje do Rynholce.



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Miloslav Doležal, trenér: Na zápas s Rynholcem jsme se sešli v ještě kombinovanější sestavě než v Lišanech. Pár hodin před zápasem jsme díky pochopení Mšece získali Jakuba Vávru a tým trochu doplnili. Do samotného zápasu jsme šli s cílem hrát zodpovědně dozadu, bojovat a využít nějaký brejk. Víceméně defenzivní taktika se nám dařila, dopředu to bylo slabší. Při penaltách jsme měli v páté sérii šanci získat druhý bod, ale nakonec jsme o něj v neuvěřitelné sedmnácté sérii přišli. Přesto jsem s výkonem hráčů spokojen a bod se silným Rynholcem beru.

TJ Baník Rynholec
David Mrázek, záložník: Po celý zápas jsme byli jasně lepší. Bohužel jako minulý týden jsme opět neproměňovali jasné gólové šance. Teď nás čeká jasný favorit na postup Mšec.



Sestavy


FC Olešná
V. Fiedler [-] - L. Helebrant [-] , J. Vávra [-] , M. Polášek [-] , T. Vodrážka [-] , A. Hlavsa [-] , L. Vrbata [-] , P. Bučák [-] , Z. Přibík [-] (83. P. Kollmann [-] ) , Z. Křováček [-] , K. Ivančík [-] (10. V. Zadnevulytsia [-] )

TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - M. Wittmayer [-] , V. Petrus [-] (46. T. Měsíček [-] ) , T. Stránský [-] (69. J. Matějka [-] ) , M. Beran [-] , L. Skalák [-] (89. D. Jirava [-] ) , D. Rajgl [-] , M. Kedroň [-] , J. Pelc [-] , D. Mrázek [-] , T. Perlík [-]

ŽK: 64. L. Helebrant , 85. P. Kollmann - 39. T. Perlík , 59. J. Pelc , 71. M. Kedroň , 79. M. Wittmayer .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Brejník Aleš - ZADÁK Roman (N), FROLÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Věřím domácím a "Čigovi", že se znovu trefí. Samozřejmě ale záleží, v jaké sestavě domácí nastoupí. Jestli se sejdou, nevidím důvod, proč by neměli vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tohle bude podle mě hodně vyrovnané utkání. Rynholec Olešnou potrápí, ale zkušení domácí si doma pohlídají minimálně bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů