1:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Olešné se překvapení nekonalo, Mšec zvítězila


Branky


20

Velmi těžký soupeř stál před Olešnou. Na její půdu zavítal kandidát na postup do krajské soutěže, Sokol Mšec. První poločas nabídl vyrovnanou podívanou, v tom druhém ale hosté zařadili vyšší rychlostní stupeň a pohlídali si vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešná se držela

První dějství nabídlo vyrovnanou podívanou, kdy mírnou převahu měla Mšec. Ta šla ve 14. minutě do vedení, když se zpoza vápna prosadil přesnou střelou Heller - 0:1. To byla ze strany hostí jediná příležitost, která byla využita. Olešná se k přímému vážnému ohrožení branky nedostala, a tak se musela smířit s poločasovým jednogólovým mankem.

Mšec zařadila dvojku

Olešná nic nevzdávala, což dokázala v 51. minutě. Mšec nevstoupila do druhého dějství koncentrovaně a toho využil dorážkou z brejku Vodrážka - 1:1. Netrvalo dlouho a Sokol si vzal vedení zpět. Ze střední vzdálenosti se opřel do míče Zázvorka a byl z toho krásný gól - 1:2. O deset minut později dodal přesným zásahem klid na hostující kopačky Jurgovski - 1:3. A když v 79. minutě proměnil J. Kapek pokutový kop, bylo rozhodnuto - 1:4.



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Jakub Procházka, hráč: Mšec byla lepší. Bylo vidět, že trénují, jsou dobří na míči a mají dobrou fyzičku. Čekali jsme to daleko horší. Nemyslím si, že bychom vyloženě propadli, bohužel góly padaly po našich chybách. Celkově si myslím, že se nemáme za co stydět.

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Jiří Jurgovski, hráč: První poločas se hrál vyrovnaný zápas, soupeř s námi držel krok, i když jsme měli herní převahu a do žádných šancí jsme ho nepustili. My jsme nějaké šance měli, ale bohužel jsme využili jen jednu. Začátek druhého poločasu jsme nezačali úplně dobře a po chvíli jsme dostali vyrovnávací branku. Pak jsme ale zabrali a dali krásný gól. Já jsem přidal uklidňujici gól, Olešnou jsme k ničemu už nepustili a vedení ještě navýšili.



Sestavy


FC Olešná
P. Procházka [-] - Z. Přibík [-] (62. V. Zadnevulytsia [-] ) , L. Helebrant [-] , M. Polášek [-] , T. Vodrážka [-] , J. Procházka [-] , A. Hlavsa [-] , L. Vrbata [-] , P. Bučák [-] , R. Topinka [-] (67. . Vejrážka [-] ) , R. Polášek [-]

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - R. Kapek [-] (62. V. Pechanec [-] ) , J. Kučera [-] , J. Kapek [-] , Z. Červený [-] (46. J. Jurgovski [-] ) , P. Heller [-] (84. F. Kumstát [-] ) , M. Pejša [-] , O. Zázvorka [-] , J. Zeman [-] (69. F. Machovský [-] ) , P. Neužil [-] , T. Janoušek [-]

ŽK: 78. V. Zadnevulytsia - 26. J. Kučera .
Hráči zápasu: T. Janoušek , O. Zázvorka .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: SVOBODA David - DĚDEK Josef, BOHATÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů