Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2021 17:00

2.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Znojmo doma nestačilo na Velké Meziříčí


Branky


2

Znojmo doma prohrálo s Velkým Meziříčím o jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli o jednu branku

Už ve 2.minutě fauloval Tomáš Prokeš na hranici šestnáctky, ale hosté šanci nevyužili - nastřelili zeď. V 16.minutě se objevila naše první obrovská šance. V rychlé protiakci táhl míč Gonçalves, který ve vápně přihrál pod sebe na útočníka Bašiće, kterému se na poslední chvíli pod nohy dostal obránce Velkého Meziříčí a znemožnil mu zakončit do prázdné branky! Ve 33.min se hosté ujali vedení 1:0. Míč přišel na rozběhnutého Antonína Plichtu (dal nám gól i před dvěma lety), který se k němu dostal dřív jak Kofroň a znojemského gólmana lobem překonal. O tři minuty později napřáhl Tomáš Okleštěk do šibenice, ale hostující brankář mu míč vyrazil!

Znojmo jen korigovalo

Do druhé půle náš trenér vystřídal hned dva hráče. I ve druhém poločase měli naši hráči míč více na kopačkách, hosté byli staženi z bloku a z něj yyráželi do rychlých protiútoků. A dva krátce po sobě byly pro nás smrtelné. V 61.minutě se to podařilo Dolejšovi a o minutu později Šutovi - 0:2 a 0:3. Kdo by si myslel, že to naši hráči zabalí, mýlil by se. Už za 5 minut bylo veseleji. Tomáš Okleštěk se rozhodl, že to vezme na sebe! Sice to prvně vypadalo, že to měl být centr, ale z něj se najednou stala střela, která překonala Marka Koláře - 1:3! A v 81.minutě jsme regulérně snížili na 2:3. Poslední zakončoval Martin Krakovčík, ale byl mu odmáván ofsajd, ale jak potvrdilo video, o postavení mimo hru se nejednalo, protože míč poslal k našemu hráči hlavou hostující hráč, který o tom sám věděl, ale nepřiznal se a sudí hrubě chybovali a branku neuznali...Kdyby to bylo 2:3, jak to být mělo, tak branka opět Tomáše Oklešťka z rohu vápna v první minutě nastavení byla brankou vyrovnávací, takto to bylo jen snížení na 2:3 a na více už čas žel nezbyl.

 

Zdroj: https://www.1scznojmo.cz/zapas.asp?id=Prohra-o-jedinou-branku-mela-byt-remizou-5540



Sestavy


1. SC Znojmo FK
Z. Kofroň [-] - T. Prokeš [-] (46. Z. Fládr [-] ) , D. Kočík [-] (85. P. Bakaj [-] ) , M. Papež [-] , Š. Žalud [-] - P. Kirschner [-] , M. Goncalves [-] (72. . Ferreira [-] ) , D. Moučka [-] , T. Okleštěk [-] , M. Krakovčík [-] - M. Bašič [-] (46. M. Březina [-] )

FC Velké Meziříčí
M. Kolář [-] - M. Puža [-] , J. Urbánek [-] , D. Komínek [-] , M. Pavlík [-] , R. Demeter [-] , A. Plichta [-] , R. Šuta [-] (75. M. Sysel [-] ) , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] (53. J. Vašíček [-] ) , D. Karmazín [-] (89. M. Malata [-] )

ŽK: 33. D. Kočík , 72. M. Krakovčík , 90. . Ferreira - 43. R. Demeter , 47. P. Dolejš .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Marek Daniel - MAYER Jan, HUDEC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích