0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna porazila Frymburk


Branky


3. D. Fuciman , 42. D. Fuciman , 45. J. Šebelka (p.) , 69. D. Fuciman
18

Lídr soutěže ze Zlaté Koruny zajížděl do Frymburka, kde ho nečekalo nic lehkého. Zápas ovšem zvládl na výbornou a to díky hattricku Dominika Fucimana. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 0:3 pro hosty

Hned ve druhé minutě hrubka domácích a Zlatá Koruna šla do vedení zásluhou Dominika Fucimana 0:1., Ve čtvrté minutě mohl Frymburk srovnat, ale vyloženou šanci neproměnil. Druhé brance předcházela opět branka domácích a Dominik Fuciman se opět nemýlil. Na konci poločasu měla Zlatá Koruna výhodu pokutového kopu a Jan Šebelka se nemýlil 0:3.

Dominik Fuciman završil hattrick

Ve druhém poločase byl vyloučen domácí Michal Flöring a domácí mse zase přitížilo. Krátce na to se trefil krásně Dominik Fuciman a mohl slavit hattrick a vedení 0:4. Do konce zápasu už branka nepadla a tak je Zlatá Koruna na prvním místě soutěže. Frymburk je na šestém místě.

Zápas z pohledu Jana Šebelky (kapitán Zlaté Koruny)

 Samotný fotbal není třeba dlouze komentovat. Vyhráli jsme zaslouženě 4:0, soupeř měl myslím asi 2 střely na bránu v první půli a to bylo od soupeře vše. Překvapil mě, ale průběh. Někteří fanoušci Frymburku jdou na zápas jen s tím, aby řvali, vyhrožovali a uráželi rozhodčí i nás. Tak to, ale bývá a je to téměř všude. Horší ale je, že to absolutně strhne domácí tým k agresivitě a k nesmyslnému chování některých hráčů. Rozhodčí bohužel zápas nezvládli, ale na jejich obranu musím říct, že je těžké pískat nebo mávat v prostředí, kde není absolutně žádný respekt. Kromě inzultace pomezního rozhodčího, který chtěl celou situaci nesmyslně přejít (nechápu), je to asi vše. Jedna červená karta je pro domácí hráče milosrdná. Jsem rád, že jsme to jako tým zvládli jak fotbalově tak hlavně morálně.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Milan Račák (kapitán): Udělali jsme chyby, které Zlatka potrestala a zaslouženě vyhrála. Mrzí mě průběh zápasu, který byl způsobený tím, jak ho rozhodčí (ne)vedli.

SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (vedoucí mužstva Zlaté Koruny): Věděli jsem, že nás nečeká ve Frymburku nic jednoduchého, proto jsem tam odjížděli s respektem. Do zápasu jsme vstoupili lépe a po chybné rozehrávce domácích se trefil Fuciman. Poté měli loženou šanci domácí, ale v koncovce selhali. Domácí se snažili , ale jejich snaha končila na výborně hrající obraně. My jsme trestali z brejků, kdy se ještě do poločasu trefil výborně hrající Fuciman a Šebelka z penalty. To co se dělo kolem penaltového zákroku na Šebelku v konce prvního poločasu a na začátku druhého poločasu, kdy jsem dali 4 gól se mi nechce ani moc komentovat. Prostě jeden velký hnus od domácích hráčů a diváku. To, že nakonec sudí gol, po fyzickém napadení pomezního rozhodčího domácím hráčem po deseti minutách trapného chování domácích hráčů i diváků, neuznal nemám rozhodčím za zlé. Naopak oceňuji jejich odvahu , že nepodlehli tlaku prostředí a mají můj velký respekt. Vůbec se nedivím, že se novým rozhodčím nechce do tohoto prostředí a je jich málo. Rovněž si vážím postoje domácího trenéra a hlavního pořadatel, kteří se chovali slušně! Zápas se nám nechtěl již ani dohrávat, ale musím hráče pochválit, že zachovali chladnou hlavu a atmosféru ustáli a zápas dohráli na výbornou. Herně jsem byli lepší, tým podal kolektivní výkon, který převyšoval Fuciman, autor hatricku a nejlepší muž na hřišti. Příští víkend si to rozdáme s Roudným o první místo a věřím tomu, že to bude zase jen o fotbale.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - F. Malina [-] , M. Mrázik [-] (58. M. Micák [-] ) , J. Ribár [-] , F. Fatura [-] (46. M. Flöring [-] ) , T. Pavlík [-] , M. Račák [-] , R. Mertl [-] , L. Brůha [-] (54. B. Kopa [-] ) , O. Malák [-] (51. D. Račák [-] ) , J. Šisler [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Wagner [-] (70. J. Kajgr [-] ) , B. Miletić [-] , J. Zajíc [-] - F. Persán [-] , M. Rytíř [-] , D. Bjaček [-] - M. Král [-] , D. Fuciman [-] , J. Sláma [-] , J. Šebelka [-]

ŽK: 33. F. Fatura , 62. R. Mertl - 13. M. Král . ČK: 58. M. Flöring .
Hráči zápasu: D. Fuciman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ondra Milan - HNILIČKA Jaroslav, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 12:16

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 11:07
Miroslav Turek

Expert: Miroslav Jirkal
Tip experta: remíza

Favorit je Zlatá Koruna, ale v tomto zápase by mohla ztratit. Ve Frymburku se nikomu nehraje dobře.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 09:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 07:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 20:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 09:24

Tip: výhra hostů

Vzkaz do Frymburku: Honza Šebelka nesmí dát góla! Díky, čau

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 09:19

Tip: výhra hostů