Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cehnice ztratily nadějně rozehraný zápas se Sousedovicemi


Branky


22

V tomto kole přijel do Cehnic soupeř ze Sousedovic. Oba týmy spolu sousedily v tabulce, když měly na kontě 4 body. Jendalo se tedy o důležitý duel, který i přes náskok domácích dokázali nakonec ovládnout hosté ze Sousedovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se do vedení dostali domácí

Sousedovice vstoupily do utkání s netradičním rozestavením i taktikou, čímž Cehnické dokázali překvapit. Hosté tedy byli aktivnější, dokázali vyhrávat osobní souboje, a tak měli míč častěji na kopačkách. K vyloženým šancím ale tato převaha nevedla.

 

Hra se potom začala vyrovnávat, a to i díky tomu, že Cehnice také přidaly na tempu. Navíc domácí dokázali využít i jednu z příležitostí, kterou si vytvořili. Ve 26. minutě byl na hranici velkého vápna sražen Kroupa a domácí kapitán Pavel Krejsa prostřelil hostujícího brankáře - 1:0.

 

Touto brankou se domácí trochu uklidnili v kombinaci a začali být lepším týmem. Nicméně stejně to vedlo jen ke dvěma zajímmavějším akcím, které táhl po straně hřiště Josef Čech. Další branka tedy v úvodním dějství nepadla a o pauze vedli domácí 1:0.

Hosté ve druhé půli skóre otočili

Do druhého poločasu šli domácí s cílem hlavně udržet vedení, případně navýšit svůj náskok z protiútoků. Tato taktika dostala značnou trhlinu hned v úvodu druhé půle. Ve 46. minutě hosté sehráli rychlou akci a dostali se do zakončení, které v gól přetavil Milan Glazunov - 1:1. Domácí reklamovali ofsajd Sousedovic, ale neúspěšně.

 

Domácí rychlá branka rozhodila a lepším týmem byli znovu hosté. Cehnice hrozili pouze ze standardních situací, leč bez úspěchu.

 

Naopak Sousedovice byly úspěšnější. V 57. minutě po dlouhém nákopu domácí obrana pouze přihlížela a neabsolvovala první souboj o míč. Díky tomu mohl pohodlně hostující Jan Janáček skórovat a poslat hosty poprvé do vedení - 1:2.

 

Cehnice si pak vytvořily několik šancí. Herzig z dorážky střílel pouze do náruče gólmana. Následně při dobrém napadání vypíchl míč Kroupa před brankářem, ale bohužel z toho nic nedokázal vytěžit a hostující brankář svou chybu napravil.

 

V 74. minutě zahrávali domácí standardní situaci, ale z rychlého brejku do otevřené obrany je Sousedovičtí potrestali třetím gólem, který vstřelil Ondřej Vaněček - 1:3.

 

O minutu později vrazil hostující brankář Tomáš Frýda úmyslně do zad domácího hráče, za což obdržel od rozhodčího červenou kartu. Do branky se tak musel postavit hráč z pole. Ani přes početní výhodu a hráče z pole v brance nedokázali domácí s výsledkem nic udělat. A to měli k dispozici i pokutový kop v 86. minutě po faulu na Krejsu. Hovorka ale trestuhodně minul. Na výsledku 1:3 se tak již nic nezměnilo.



Sestavy


Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - M. Kroupa [-] , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , T. Herzig [-] , R. Frčka [-] , J. Prokeš [-] (82. O. Sadlak [-] ) , P. Krejsa [-] , P. Hovorka [-] , M. Kováč [-] (70. J. Kuric [-] ) , J. Čech [-]

FC Znakon Sousedovice
T. Frýda [-] - P. Vojtíšek [-] , O. Brynda [-] , O. Rataj [-] , F. Duba [-] , M. Křiváček [-] , O. Vaněček [-] , Š. Fábera [-] , J. Janáček [-] (86. D. Horňák [-] ) , M. Glazunov [-] , D. Brož [-]

ŽK: 64. P. Krejsa - 54. J. Janáček , 75. O. Brynda . ČK: 75. T. Frýda .
Hráči zápasu: P. Krejsa - O. Vaněček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: RYKLÍK Filip - KŘÍŽOVSKÝ Jiří, RABA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Sousedovice se herně i výsledkově zvedají. Přesto věřím, že v těžkém utkání zůstanou body doma.

Tip: výhra domácích

Sousedovice jsou na tom herně velmi dobře, přesto si myslím, že v Cehnicich prohraji.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů