Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 15:30

9.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choceň venku poprvé za tři body


Branky


3

Hráči Litomyšle přivítali na svém hřišti Choceň, která ještě na půdě soupeře nezískala jediný bod. Hosté po první půli vedli o jednu branku. Domácí sice v úvodu druhého poločasu vyrovnali, hosté však přidali další dvě branky a po váhře 1:3 si poprvé odvážejí tři body ze hřiště soupeře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Agria Choceň
Jindřich Gronych, hráč: Dnešní zápas byl hodně bolestivý. Tvrdé souboje a zkušený soupeř, ale pro nás to dopadlo dobře. Tohle derby, nás vyhecovalo, protože v takovém zápase se může stát cokoliv. Potřebovali jsme venku vyhrát, dali jsme do toho všechno a vyplatilo se nám to odměnou ziskem 3 bodů. Chtěl bych poděkovat celému týmu za vynikající práci na hřišti. Příští zápas hrajeme doma a tam musíme tu výhru potvrdit.



Sestavy


TJ Jiskra Litomyšl
T. Jílek [-] - J. Štoudek [-] , P. Kundera [-] (82. O. Bačík [-] ) , L. Severa [-] , L. Tomšů [-] , M. Sršeň [-] (86. L. Koukola [-] ) , V. Folta [-] (58. P. Urban [-] ) , P. Škeřík [-] , M. Hašek [-] (78. M. Gyömber [-] ) , J. Jireček [-] , J. Hašek [-]

FK Agria Choceň
Š. Bačkovský [-] - M. Novotný [-] , J. Gronych [-] (84. R. Glencner [-] ) , Š. Štanglica [-] (89. R. Vancl [-] ) , R. Matějka [-] , P. Zahálka [-] , L. Benda [-] , J. Kužma [-] , M. Laky [-] , D. Fišer [-] , R. Fikejz [-] (78. P. Vychytil [-] )

ŽK: 54. P. Kundera .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Klír Jonáš - SUCHOMEL Karel, VOLNÝ Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Konejl

Expert: David Semínko
Tip experta: výhra hostů

Choceň zavítá na území Litomyšle. Osobně si myslím, že by choceňský celek mohl doposud velmi dobře hrající Litomyšl zaskočit. Z pohledu diváka se bude jednat o bojovný průběh zápasu, nicméně Chocni se podaří Litomyšl zaskočit a zápas zvládne v podobě zisku 3 bodů.

Tip: výhra hostů