EXPERT TIP - 9.kolo Pardubický | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 25.9.2021

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Pro utkání 9. kola jsme si dovolili oslovit Davida Semínka z SK Holice.




David Semínko

Obránce Holic, který v minulosti oblékal dres Rohovládovy Bělé, Pardubic a také Pardubiček. Jak mu půjde tipování? Odpověď na tuto otázku se dozvíme již o víkendu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 67 - 0 - 33 %
Komentář experta:

Moravany za poslední dva zápasy braly plný počet bodů, zatímco Rohovládova Bělá od začátku soutěže ještě nebodovala. Přichází tak pravý čas na to získat nějaké body. Při Rohovládové Bělé bude stát fotbalová štěstěna a podaří se jim získat první tři body v aktuální sezóně.

Tip experta: 2 33 - 0 - 67 %
Komentář experta:

Choceň zavítá na území Litomyšle. Osobně si myslím, že by choceňský celek mohl doposud velmi dobře hrající Litomyšl zaskočit. Z pohledu diváka se bude jednat o bojovný průběh zápasu, nicméně Chocni se podaří Litomyšl zaskočit a zápas zvládne v podobě zisku 3 bodů.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Za posledních 6 kol Luže nedokázala soupeře obrat ani o bod. Skóre obdržených a vstřelených gólů 23:7 mluví za vše. Ani tentokrát se nepodaří kvalitní Moravskou Třebovou obrat o body. Moravská Třebová zvítězí a Luže tak přijde o další šanci obrat soupeře o body.

Tip experta: 0 34 - 33 - 33 %
Komentář experta:

Třemošnice v předchozích zápasech prokázala, že je schopna obrat o body rozdílem jedné branky Českou Třebovou, Rohovládovu Bělou nebo Choceň. Může se stát překvapení a žlutomodrá síla může hráče z Lanškrouna obrat o body. Tipuji v tomto zápase remízový výsledek.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Pardubičky v této sezóně předvádí velmi působivé výkony oproti předchozím sezónám a budují konkurenceschopný tým proti bojovým týmům, jako je právě Česká Třebová. Domácím se podaří v tomto zápase po bojovném výkonu zvítězit a Česká Třebová bude již 3. zápas bez bodového zisku.

Tip experta: 2 67 - 0 - 33 %
Komentář experta:

Na půdu Svitav zamíří holický celek, který začíná opět sbírat body a dotahovat se tak do první trojice. Svitavy se prezentují tvrdým, ale zároveň fotbalovým herním stylem, což by mohlo holickému týmu svědčit. Rozdíl bude o jednu branku a zvítězí Holice, kterým se začíná vracet sebevědomí z nevydařených zápasů s Litomyšlí či Ředicemi.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Proseč naposledy bodovala venku v 1. kole s Rohovládovou Bělou. Doposud se Proseči nepodařilo venku u žádného ze soupeřů bodovat a nebude tomu ani tentokrát. Jiskra doma zvítězí rozdílem dvou branek a naváže tak na sympaticky výkon z předchozího zápasu, kdy doma remizovala s Litomyšlí v dohrávce 5. kola.

Tip experta: 0 0 - 50 - 50 %
Komentář experta:

Dle mého se bude jednat o šlágr kola. Oba týmy mají stejnou pozici v tabulce a dělí se o první a druhé místo. Oba dva týmy jsou silně ofenzivní typy a mělo by tak padnout více branek. Dle mého skončí zápas remízou 2:2.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 6
2. Radim Mudrik 4
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.