0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 16:30

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice ztratily body v Novém Městě na Moravě


Branky


16

Juniorka třetiligové Vrchoviny přivítala na svém hřišti ve 4. kole jednoho z aspirantů na postup do moravské divize - Speřice, které v prvních dvou kolech nastřílely svým soupeřům hned deset gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla vyrovnaná

Domácí tým nastoupil do zápasu proti Speřicím oslaben o několik hráčů. Hosté byli v tomto zápase určitě favoritem, domácí tým se ale nenechal zahanbit. Oba týmy si vytvořily po dvou velkých šancích, které ale v gól přetavit nedokázaly. Domácí tým dokonce vstřelil branku, ta ale kvůli velmi těsnému ofsajdu nebyla uznána.

Výborný gólman Sáblík

V druhé půli již Speřice začaly svého soupeře herně přehrávat a zatlačili ho do defenzivy. Tentokráte ale hráče Speřic potrápila střelecká nemohoucnost. Naopak v bráně domácích zářil gólman Sáblík a pro svůj tým tak držel naději na bodový zisk. Ke konci zápasu si gólovou šanci vytvořili i Novoměští, ale i jim nebylo přáno a tak si oba soupeři připsali překvapivě po bodu.

 

(www.sfkvrchovina.com)



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě B
Petr Follprecht (trenér): Výsledek 0:0 úplně neodpovídá dění na hřišti, narazili jsme na vynikajícího soupeře. V první půli byla hra vyrovnaná, kde oba týmy mohly dát minimálně 3 góly. V druhé už se začala projevovat kvalita soupeře, ale bohudík pro nás jim dnes nebylo přáno v zakončení. Nás podržel gólman Sáblík a nakonec při troše štěstí mohly zůstat všechny body i doma. Vzhledem k několika absencím jsme s bodem spokojeni, ale nutno podotknout, že Speřice byly v celkovém součtu lepším týmem a my šťastnějším.




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - V. Dobrovolný [-] (96. L. Novák [-] ) , J. Liška [-] (57. R. Červenka [-] ) , L. Polnický [-] , M. Šmída [-] , L. Slavíček [-] , R. Blažíček [-] , T. Švanda [-] , J. Veselý [-] , M. Kutra [-] (46. Š. Peňáz [-] ) , J. Chytrý [-]

TJ Dálnice Speřice
P. Maďar [-] - M. Fukan [-] , M. Řezáč [-] , M. Štěpánek [-] - D. Vlček [-] , J. Holenda [-] (42. T. Marek [-] ) , D. Jančík [-] , J. Moravec [-] (56. M. Eremiáš [-] ) , M. Pohan [-] - P. Svoboda [-] , P. Soukup [-]

ŽK: 14. L. Polnický , 39. T. Švanda - 69. D. Vlček , 86. P. Svoboda .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: HANZL Daniel - ROSICKÝ Jakub, ŽALOUDEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radka Vazačová

Expert: Martin Chadim
Tip experta: výhra hostů

Vrchovina bude doma určitě silná, ale Speřice jsou po Pelhřimovu největší favorit a tak dávám na Speřice.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů