Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 10:30

8.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná deklasovala Náměšť nad Oslavou sedmi góly


Branky


12

V 8. kole Krajského přeboru mužů Vysočina hostili fotbalisté Sapeli Polné doma Náměšť nad Oslavou. Otevřeli si střelnici a svému soupeři nasázeli 7 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly během první půle

Již v deváté minutě našel přesný výkop Tomáše Pokorného sprintujícího Filipa Dvořáčka a na jeho centr si naběhl Jakub Szabó, který poslal domácí do vedení1-0.  Mezi 12.-15. minutou mohli domácí při třech závarech přidat druhou branku, ale dočkali se až v 22.minutě. To vypálil Jakub Szabó a vyražený míč do náměšťské sítě dopravil Adam Průcha 2-0. O tři munuty později centroval Přibyl a Jakub Szabó zvýšil přesnou hlavičkou k tyči na 3-0. Ve 40. minutě musel odstoupit se zraněním hrající Jakub Szabó, nahradil ho Michal Mikeš. Do poločasové pauzy se tedy šlo s tříbrankovým náskokem.

Vacek vymetl šibenici z 25 metrů

Do druhé půle již nenastoupil indisponovaný Patrik Fišer, jeho post převzal Štěpán Bambula. Polenští byli opět nesmírně aktivní a již v první čtvrthodince druhé půle mohli třikrát skórovat. A tak se skóre měnilo až v 70. minutě, kdy s přehledem proměnil své sólo Mužík 4-0. V 74.minutě po akci  Mužíka, Mikeše a Průchy zvýšil Dvořáček již na 5-0. A to ještě nebylo všechno. O čtyři minuty později vysunul po levé straně Mužík sprintujícího Mikeše a jeho přesný centr zúročil opět Dvořáček 6-0. Závěrečnou tečku za utkáním udělal právě střídající Vacek. Jeho projektil z 25 metrů vymetl šibenici hostující branky a stanovil konečný výsledek 7-0.



Sestavy


TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - M. Boháček [-] , O. Košík [-] , M. Šimek [-] , O. Přibyl [-] , M. Brabec [-] , A. Průcha [-] (77. J. Kuřítko [-] ) , F. Dvořáček [-] , P. Fišer [-] (46. Š. Bambula [-] ) , J. Mužík [-] (76. J. Vacek [-] ) , J. Szabó [-] (40. M. Mikeš [-] )

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
M. Kováč [-] - T. Nekuda [-] , M. Cabák [-] , J. Rubák [-] , M. Štolfa [-] - M. Homola [-] , P. Hrobař [-] (46. M. Netrda [-] ) , R. Durajka [-] (84. M. Matoušek [-] ) , J. Tomek [-] , J. Chlup [-] - M. Chadim [-]

ŽK: 28. O. Přibyl , 54. A. Průcha - 70. J. Rubák , 87. T. Nekuda .
Počet diváků: 34. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - JONÁŠ Petr, ŠÍMA Nikolas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích